-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz IstvánLászló #5001 üzenetére
D3-at teszteltem nagy tömegben 4 playerrel ugyanúgy beszakad az FPS csak nem olyan mértékben mint az FX alatt de így is érzékelhetően durva a dropp de mivel egy hulladék az a motor így ez nem a hardver hibája :/.
Épített víz jó móka csak nem épp pénztárca barát szóval érdemes jól körbejárni a dolgot mi mivel jár. Cirka 2 éve vizezek én is FX és r9 390 miatt megérte mert fűtött mindegyik rendesen .
(#4982) rupsz: próbáld meg a 130-as BCLK órajelet 1.35-1.4v dram fesszel gyári 3200-as időzítéssel persze a cpu szorzót igazítsd a kívánt órajelhez. Így lehet, hogy viszi a 3200-at (31xx lesz a ram órajel listában) Nekem is hasonló ramom van hasonló gyári paraméterezéssel 16-18-18-18-38 (GTZB).
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
törölt tag
válasz IstvánLászló #5001 üzenetére
Hat ha van penzed es idod szivatni magad akkor hajra, ez egy custom loop, nem jatekviz, az alkatreszek az adatlapomon, erdemes elfaradni a vizes topikba es erdeklodni mert van szamos buktatoja a dolognak.
420-as Alphacool radiator 6cm-es, EK CPU blokk, egy reservoir, EK pumpa, csovek meg fittingek. C6H-ra ra lehet kotni minden egyeb mokat, aramlas mero, vizhomerseklet mero, lehet a BIOS-bol vagy szoftverbol szabalyozni az egesz rendszert, ventiket is, jo moka, meg alakitgatom, de a C6H az nagyon komoly, mar csak egy led sor hianyzik hogy megvilagitsa a kecot belulrol, soon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS ROG Ally
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox Series X|S
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest