Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Na hali!
Múltkor volt egy kis gondom az új xfx-szel, mert állandóan tdr-ezett. Visszavittem, bevizsgálták, cserélték, az is UGYANÚGY sz.. ... nem jó. Az milyen? Elvittem haverhoz, nála is. Frissen telepített win 8.1, win 10, frissített win 10, legújabb driver, régebbi driver, windows saját maga ati drivere, chipset driverrel, anélkül. Csak a táp saját 8 tűs tápcsatijával, vagy akár a 2x6-osból 8-as xfx átalakítóval. Holnap visszaviszem és nem kérek több XFX-et. Tudom, hogy jók, azért vettem én is ilyet, de mennyi esély van, hogy 2 kártya ugyanúgy rossz? Mondjuk szériaszámban csak 2 az eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest