Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
11-kot voltam kivenni az alza box-ból xD
az egér az egy Imperator 2012, jóféle, nemrég cseréltem a teflónokat meg az egyik mikrokapcsolót, nem adnám semmiértLooserke: Asus ROG STRIX egy owerkill ami az árát illeti ,annyit nem ér meg. a nitro+ is még egy tizessel drágább és kb. ugyanaz. powercolor meg nem volt alzán úgyhogy ez lett. erededilteg xfx-et akartam.
Na mindegy, lehet majd még át is rakom a hűtést a másikról, úgy néztem passzolna, de egyelőre szoftveresen megoldom, picit magasabb hőfok limit és kész.Egyébként nem próbálgatta itt valaki az Enhaced Sync beálítást, van valakinek tapasztalata vele? Mert most a legújabb driverrel iszonyat laggokat okoz, először nem is tudtam mi a gond...mostanáig ugyanis a márciusi drivert használtam és nem volt vele semmi baj.
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest