Új hozzászólás Aktív témák
-
pozsgai
csendes tag
válasz NdrewSunix #10461 üzenetére
200k alatt fogtam ki a 7800XT-m ami Asus Dual, meglehetősen szkeptikus voltam vele, de annyiért bevállaltam, hogy ha rossz max megy vissza elállással, de kellemeset csalódtam benne. Alig hangosabb, mint az XFX 6700XT-m volt, és a hőfokok is bőven jók stockon, UV nélkül is. Még a viszonylag rosszul szellőző H500-as házban is 80fok körül tartja a hotspotot játékok alatt.
-
pozsgai
csendes tag
válasz Bigemperor #10392 üzenetére
Az ASUS DUAL nekem jól megy eddig, pozitív csalódás, mert főleg amiatt vettem ezt, hogy felbontottként kuponokkal 200k alá került az ára. Úgy voltam vele, ha gyatra akkor max megy vissza 14 napon belül, ráadásul egy elég rosszul szellőző H500-ba került, és így is hibátlan. Játékok alatt a GPU 65-70C között megy, a HS/memória 78-80C. UV-ra még nem volt időm, szóval ezeket stock beállításokon hozza. Hangja nem vészes, kb pont olyan hangos, mint a 3 ventis 6700XT volt előtte. Lehet van minimális különbség, de az én fülem nem üti meg, ill. fülesben egyiket sem hallani, ha játszik az ember, ha meg csak netezés, filmezés megy, arra a hűtése sem kapcsol be.
-
pozsgai
csendes tag
válasz hackeeeee #10276 üzenetére
Holnap érkezik a 7800XT-m, olvasgattam csomót már, hogy hogy kell behangolni, nem akarok határokat feszegetni vele, szóval nem tervezek az utolsó mv-ig le, vagy az utolsó MHz-ig felmenni, sőt, lehet hagyom stockon, de ahogy magamat ismerem úgyis játszok vele kicsit, szóval szerinted van valami nagyjából safe aranyközépút, amit a legtöbb bír, és lehet vele minimális teljesítményt és fogyasztást/hőfokot is nyerni? Persze tudom, hogy mind más és más, de kiindulásnak jól jönne
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest