Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Alvin_ti4200 #3448 üzenetére
6900/50XT akciók mellett nem estem hasra tőle.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
mmdms
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2795 üzenetére
Nagyon jó kérdés, fogalmam sincs, 2060 után tippre azt mondnám h akár valós vram igény is lehet, de maradjunk annyiban h ilyen összegekért nem én szeretném ezt letesztelni.
A 2060-t is megöli a vram mérete, lenne rajt 8-10 giga akkor nem zuhanna be olyan sűrűn az fps a harmadára.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Kolbi_30
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2795 üzenetére
Nalam H500 haz van, levettem az oldalát ma. nyertem vele 15 fokot HSen. 95 helyett 75-80 kozott mozgott ugyan azon jatek alatt.Uj házat meg nem veszek mert mi tetszik is 100k folott van..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2787 üzenetére
Nalam is PowerColor ref 7900 van csondes nem meleg, nzxt e650W tappal mukodik gond nelkul.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
fanti
addikt
Vedd a referenciát!
Jól sikeredett, és szerintem a tápod is elviszi. Halk a kártya, némi undervoltal meg még inkább.
Én Powercolor refit vettem az Alzán , de nagyon szeretem. 4K-ra teljesen patent.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A táp valószínűleg elég lesz.
H510 ház felett eljárt az idő, a (nem) szellőzése szerintem teljesen alkalmatlanná teszi egy mostani, komolyabb fogyasztású HW-hez.
Én a magam részéről a VRAM miatt választottam végül az AMD oldalt. Ebben a teljesítmény kategóriában minimum 16GB kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Van 0db fan lehetoseg, a ref huto kifejezetten jol sikerult a 7900XT eseten, ajanlott darab. En 12GB-os VGA-t mar biztos nem vennek
-
tusi_
addikt
válasz Alvin_ti4200 #1240 üzenetére
Az XFX 7900 XTX 1170€ volt penteken, a sima XT, ami nem black edition 889. Ez kb 280€ kulonbseg, szvsz siman megeri az XT. Nekem eleve ez volt a szimpibb, uwqhd-hez boven sok, ha nem kompetitiv gaming a cel...
eat, sleep, play, replay
-
M.T.
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #1240 üzenetére
Ha akkor lett volna az indulasnal 799 az XT most biztos az lenne a gépemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest