Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalap12
tag
válasz Taifa Díaz #35055 üzenetére
Sok ilyen játék van ami multira képes, de egyszerűen soha az életbe nem játszottam még multit, a doom 1-2 volt az utolsó multiban játszott játékom talán, nem izgat a multi ennyire egyszerű, bocs ha ez másnak fáj! Én simán csak játszok egy játékkal, ennyi.
-
kalap12
tag
válasz MiklosSaS #35051 üzenetére
Így van, az fx 6300 egy I3 és egy I5 között van, egyetértek+Még jó hogy megállja a helyét, nekem is ilyen van egy gtx 650 TI van mellette, és full hd-ben játszok mindennel (NEM multiban, azt utálom), és tökéletes mindenre! És még jó 3 évig nem is akarom lecserélni a gépem miatta!
-
kalap12
tag
válasz MaxxDamage #34987 üzenetére
..hát igen...tudnék mesélni..állandó remegés, sosincs csend, se kintről se fentről...szar az egész...bocs az offért
-
kalap12
tag
válasz stratova #34978 üzenetére
Jaja mester, gyerekkorom óta zenélek..c64, aztán amiga aztán pc, együttes fellépések, sikerek stb. manapság már csak hangszerelek, ezért is vagyok kicsit érzékenyebb a zajokra és vannak a kirohanásaim, ha nem tetszik valami, de látom megértő vagy és a többiek is...szeretem a ph-t, és a fórumokat is, bocs a stílusért néha..csak felmegy a pumpa ha logikátlanságot látok, de értelek...+nekem amúgy a 6300 a gtx 650 TI-al tényleg mennek full hd-ban a játékok, el nem tudom képzelni mit tudhat egy erősebb proci és vga, több fps-el megy a játék? Mert nekem így is megy és elég
-
kalap12
tag
..egy kérdésem azért lenne...ha én is elkezdeném tuningolni a procim, akkor 1. többet már nem lenne az hogy 1.4 ghz alapjárat, 3.8 ghz turbo órajel, hanem amennyivel feljebb viszem a szorzót a biosba annyin fog menni végig, akkor megszűnik az alapjárata ahol keveset fogyaszt ha netezel pl..? 2. hogy csináljam, biosba mit kapcsoljak ki és csak a szorzót emeljem? köszönöm előre is
-
kalap12
tag
válasz Gerisz #34968 üzenetére
Hát te el vagy tévedve! 1. a gyári hűtő nem zavarna ha arra gondolsz, hogy az rohadt hangos lenne mint egy repülő ha terhelés alatt van, de NEM gyári hűtőt használok ahogy írtam is+az se érdekelne jól írod ha hangos lenne, mert legalább elnyomja a felettünk lakók zaját no meg a kinti autóút zaját! 2. Cooler master 3800 ft-os hűtőt vettem hozzá, semmi de semmi hangja nincs, a winyók hangosabbak+minden más ezerszer hangosabb itt lakótelepen mint a szaros gép! +stratova: Nekem sima fx 6300 van, nem tuningolom, minek, így is tökéletesen kihajtja a gtx 650 TI vga-mat, és megy minden játék full hd-ben, mi a francnak jobb proci, meg tuningolni....na ti tudjátok
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
:-) Szerintem ne agyaljatok annyit ezen, hogy mi lesz a jövő, szerintem egyáltalán nem elavult és nem megy ki hamar a forgalomból az AM3+ -os foglalat, az Fx-ek is még egy jó darabig kaphatóak lesznek, nem azért vált mindenki most az Intel konkurenciák miatt amd-re és fx-re, hogy eltünjön a szinte legjobb szériájuk az amd-nek, az fx széria és az AM3+ élni fog, nem azért ölt bele sok pénzt az a rengeteg ember az AM3+ os foglalatba most és az fx processzorokba, hogy azt leváltsa 1 év múlva, ezek 3-4 évig bőven elegendőek lesznek minden felhasználásra!
-
kalap12
tag
Szerintem ne agyaljatok annyit ezen, hogy mi lesz a jövő, szerintem egyáltalán nem elavult és nem megy ki hamar a forgalomból az AM3+ -os foglalat, az Fx-ek is még egy jó darabig kaphatóak lesznek, nem azért vált mindenki most az Intel konkurenciák miatt amd-re és fx-re, hogy eltünjön a szinte legjobb szériájuk az amd-nek, az fx széria és az AM3+ élni fog, nem azért ölt bele sok pénzt az a rengeteg ember az AM3+ os foglalatba most és az fx processzorokba, hogy azt leváltsa 1 év múlva, ezek 3-4 évig bőven elegendőek lesznek minden felhasználásra!
-
kalap12
tag
Sokakkal ellentétben én bátran állíthatom, hogy idáig az fx 6300-al és a gtx 650 Ti-al bármilyen játékkal tudtam full hd-ben high beállítások mellett játszani! Egyedül a BF4 ami szaggat mint állat, de hát tudjuk hogy az semmin nem megy..köszönöm mégegyszer AMD hogy létezel!
-
kalap12
tag
FX6300+GTX 650TI Crisys 3 full hd High beállításon TÖKÉLETES! Awesome fx 6300, köszönöm hogy létezel!!!
-
kalap12
tag
Rendben, beállítom 2 magra+köszi nektek! + Annyi észrevétel még pozitív irányban, hogy nagyon nagyon jó kis proci ez a 6300-as, hogy ha 2 vagy 4 magot használ egy játék vagy bármi, akkor képes még 3.5 felé is felmenni 3.8-g, ez már elég durva órajel, már a 3.5 Ghz is elég sok, nagyon meg vagyok vele elégedve! A biosban amúgy autóra van téve minden, úgy hogy az van szerintem is, hogy majd fel megy ha 2 vagy 4 magot használ valami egész 3.8-ig, fx 6300 best off hurrá :-)
-
-
kalap12
tag
2 észrevétel! Prime 95 alatt 3.5 Ghz-re ment fel a cpu max. 3.8 meg 4.1 turbo órajel helyett, ez mitől van?? + 42 fok os max a cpu prime 95 alatt is, mert jó kis hűtőt vettem rá, hihetetlen hogy teljes terhelésen 42 fokos a cpu, a lényeg viszont az, amit először kéredztem, ha ekkora terhelésen van a proci, miért nem megy feljebb mint 3.5? Mert amikor megvettem azt hiszem 3.8ig küzdötte fel magát! Kérlek írjatok :-/ Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz MaxxDamage #34396 üzenetére
De hát könyörgöm, nem húzza senki! Gyári alap értéken van, és ilyen sokat eszik?!
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #34387 üzenetére
...150 Watt? 95 a max. watt-ja a procinak. +milyen 80 Watt? Üresjáratba amikor mondjuk 1.4 Ghz-en megy 80 Wattot fogyaszt? Na ne már. Az előző procim üresjáratba 25 w-ot fogyasztott, és max. 65 wattot.. Vagy te most a teljes géped Watt számait írtad le, nem csak a prociét?
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
Kérdés:
Szerintem az nem normális, hogy amikor csak alapjáraton kint vagyok a desktopon és semmit nem csinálok 3.8 Ghz-en futnak a magok az fx 6300-ban, amikor eleve 3.5 Ghz a proci, és a paraszt ész pont azt gondolná, hogy amikor semmit nem csinál az ember lemegy szépen a francba 1.5 Ghz-re mondjuk vagy valami hasonlóra, mert ez durva, nincs ennek üresjárata vagy mi? Így borzalmasan fogyaszt mint állat, ez viszont nem normális!
Bár érdekes módon a Cpu-z 1.4-et ír, a másik meg 3.8-ot hat magra...fura..gondolom az 1.4 az igazi, és így nagyon keveset fogyaszt remélem, ha meg játszok, akkor felmegy 3.8-ra ugye?
-
kalap12
tag
Bár érdekes módon a Cpu-z 1.4-et ír, a másik meg 3.8-ot hat magra...fura..gondolom az 1.4 az igazi, és így nagyon keveset fogyaszt remélem, ha meg játszok, akkor felmegy 3.8-ra ugye?
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #34351 üzenetére
KÖsz a programot nagyon, viszont az szerintem nem normális, hoy amikor csak alapjáraton kint vagyok a desktopon és semmit nem csinálok 3.8 Ghz-en futnak a magok, amikor eleve 3.5 Ghz a proci, és a paraszt ész pont azt gondolná, hogy amikor semmit nem csinál az ember lemegy szépen a francba 1.5 Ghz-re mondjuk vagy valami hasonlóra, mert ez durva, nincs ennek üresjárata vagy mi? Így borzalmasan fogyaszt mint állat, ez viszont nem normális!! HELP
-
kalap12
tag
Egy kérdés, a cpu z-vel lehet mérni vagy nem az órajelet:? Csak mert ugrál 1.4 és 3.8 Ghz között az fx 6300, az nem az, azaz nem méri? csak véletlen? Amúgy hogy hogy 3.8-on megy, miért, vagy van valami progra, ami méri a valós sebességét MENET közben?
-
kalap12
tag
Gyerekek berosálok...amióta fx 6300-am van, minden játék kifogástalanul megy full hd-ben, egyszerűen sírok az örömtől, még a crisys 3 is megy high-ba élsimitással, pedig csak egy gtx 650 ti van alatta, ez a proci nagyon durva mire képes ááá kész vagyok...
-
kalap12
tag
..hát nekem minden alapon van, nem tuningolom,a turbo be van kapcsolva és tökéletesen megy, most ha kikapcsolom akkor nem 3.5-ön fog menni? Vagy ha bekapcsolva hagyom akkor az van amit írtál, hogy erősebben végzik az egyszálas műveleteket ha kell?+apm-et kapcsoljam ki inkább, az mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
Ha már fx a fórum, megemlíteném, hogy az én fx 6300-am köszöni nagyon jól van, egy Asus M5A97 R2.0 alaplapom van alatta, tökéletesen maximálisan meg vagyok vele elégedve, nem kell jobb alaplap, minek, a proci meg bőven elég játékokhoz is a gtx 650 TI-al párosba nagyon jó, tudom vannak jobb drágább vga-k de minek, így is megy majdnem minden ezekkel full hd-ban, szóval nagyon jó ez a proci, és sokáig elég lesz a gépembe.
-
kalap12
tag
válasz Zsivaagoo #33569 üzenetére
Idáig is egy kislámpa ment meg rádió amiközben gépeztem évek alatt, ez most se változik, az ismerősömnél is(ő hatására vettem e procit) ugyanazok a mindennapos szokások vannak mint azelőtt, a számla mégis 2 ezerrel magasabb, sokat járok átt hozzá mert barát valamilyen szinten
-
kalap12
tag
válasz krisz4b70 #33557 üzenetére
Én is pont ezért kérdeztem fentebb, mert ismerősnek is 6300-a van, nekem csak most lett, és neki volt idáig a villanyszámlájuk 9 ezer forint, amióta fx 6300-uk van meg 11 ezer, és a faterja elég ideges, pedig ugyanannyit használja a gépét mind azelőtt, én is ettől fosok..:-/ Inkább akkor vettem volna én is használt core i5-öt alaplapot és ramot, félek előre én is, eleve a plussz ventiért pénzt fizetsz mert a gyári szar, utána kiderül hogy havi 2 ezerrel több a számlád, a végén még megérte volna egy i5 mondom
[ Módosította: radi8tor ]
-
kalap12
tag
válasz BomiBoogie #33546 üzenetére
Köszönöm! Csak mert ha tuningolnám, akkor sokkal többet fogyasztana és sok lenne a villanyszámla.
-
kalap12
tag
..ha mondjuk úgy döntök mégis, hogy veszek az fx 6300-ra egy jobb hűtőt, akkor azon kívűl hogy nem lesz hangos meg a proci hűvösebb lesz, van értelme? Csak mert élet tartam szempontjából kérdezem, mert gondolom max. terhelésen max. hőmérsékleten az élettartama csökkenhet...Nem fogom tunongolni a processzort
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #33538 üzenetére
...értelek titeket köszönöm...bár engem egyáltalán nem zavar a hangja, mert legalább elnyomja a felettünk lakók zaját meg a kinti autózajt, nem szeretem ha csendbe van a gépem
-
kalap12
tag
..hahó..nektek hány fokos volt a proci? Én vagyok csak ilyen szerencsés?
-
kalap12
tag
Nem értem nálatok mi a gond a hűtéssel. Végre megkaptam a fizut, megvettem az fx 6300-at meg egy asus lapot 20 k-ért hozzá, 2*2 gb ddr 3-as ram, gyári hűtő, beszereltem, elindult, windows újrahúzva driverek, programok, és akkor végre irány a cél, játékok indítása. Kifogástalanul ment nekem gtx 650 TI-al full hd-ben majdnem minden játék, no de a hűtésről írnék inkább, TÖKÉLETES a hőfoka 1 óra játék után is, 55 fokos volt a biosban, a venti hangját alig hallottam a gépben, nem értem ezt a hatalmas hangerőt meg gyári hűtő túlforrósodást, 55 fok és slussz passz
-
kalap12
tag
válasz Rypejakten #33403 üzenetére
Hát azért nem mindegy hogy 4.8 vagy 5.2 az adatátvitel, lassabb az asusé hiába jó lap, a gigabyte-é meg gyorsabb, számolásnál rendelelésnél töltésnél és mindennél észre lehet venni, hogy 1-2 másodperccel lassabban dolgozik szerintem a 4.8 mint az 5.2-es lapok
-
kalap12
tag
Asus M5A97 R2.0 tökéletes, nem kell jobb átlagos felhasználásra, én is gigabyte-ot akartam, de az drágább meg úgy sem használnám ki. Ez is tud simán tuningolni, hűtése is jó, és jó alaplap. Viszont ami érdekelne és segítsetek, az gigabyte-nál 5.2 GT/s HyperTransport, az asusnál meg csak 4.8, akkor most az asus mégis szarabb mert lasabb az adatátvitel a rendszerbusznál????!!
-
kalap12
tag
válasz 123sylaar #33387 üzenetére
Nekem ilyenem van és totál fullos, maximálisan meg vagyok elégedve vele!
http://www.pcx.hu/termek/gigabyte-970a-ud3-alaplap-78120Asust ne vegyél, mert sok a gond vele, külön topicba tárgyalják épp hogy ez meg az nem működik vele meg gond van stb.
Én is gondolkodtam ilyen lapon, de aztán gigabyte 970a-ud3 lett belőle
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #33384 üzenetére
A vga a 6870, én sem értem miért vga-t vga-val párosított
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
Szerintem egy fx 6300 proci ma játékra és más dolgokra is elég nagyjából, az i3 és i5 között van teljesítményben, csak több szálas. Egy gtx 650 TI vagy 660-as vga-val full hd-ben tudtok vele játszani minden mai játékkal (tapasztalat). Nem kell több nagyon. Ha a 8 ezres szériát veszitek az sokkal többet is fogyaszt, a core i5 meg drága.
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
...én egyet tudok, hogy ha meglesz nemsokára az fx 6300 és az alatta lévő gigabyte lapom meg ram hozzá, nem fogom tuningolni, eleve a mostani procim 3.0- ghz-en megy és kétmagos, az meg 3.5 ghz-en megy6 magos és 6 szálas és több cach van rajta, bőven untig elég lesz a mai játékoknak, a gyári hűtő meg marad rajta egyenlőre majd.
-
kalap12
tag
válasz Tomko78 #33211 üzenetére
..még jó..itt keres egy átlag ember szaros nevetséges 80-110 ezer forintot, 27 %-os az áfa és ezer adó van, kint meg fele ennyi adó, keresnek 5-10-szer ennyit és az áfa 18 % max..! Ezért pl. ott egy vga kerül 15 ezer forintnak megfelelő összegbe, itt meg 28 ezerbe!
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #33187 üzenetére
...ja én full hd-ben nyomok mindent, írtam is, de majd írok priviben lehet..rendes vagy
-
kalap12
tag
Köszönöm néktek, mert hát ugye az x250 mégis csak nem nagyon tolja neki a dolgokat, nem hajtja ki, meg már régi cpu egy ilyen vga alá, szerintem jobb lesz mindenképp+ti is ha ezt mondjátok akkor megnyugszom picit+a 7790 hasonló erős mint a gtx 650ti nagyjából, és a neked mennek így a játékok akkor tényleg okés lesz nálam is :-)
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #33181 üzenetére
Egy 650 gtx TI elég szokott lenni általában a játékokhoz...az fx meg nagyon remélem hogy ki fogja hajtani...ugye nem fog annyira akadni mint most? :-/
-
kalap12
tag
Azért megnyugtatásomért kérdezve mégegyszer, most sajnos egy athlon II x250-es am2-es cpu van a gtx 650 TI alatt, ha majd fx 6300 lesz alatta, nem fog annyira akadni a játék mint most? Mert megy nagyjából minden full hd-ben, de azért látszik hogy nem annyira folyamatos..néha szaggat, és nem a ram miatt...szóval?
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz dergander #33172 üzenetére
És régen amikor még nem voltak apuk, miért lett volna előnyös, azelőtt is mindenki mindíg várta hogy hú de jó lesz jön ki a ddr 2 meg a 3 és egyes megaharzes változatai, akkor még nem is voltak apuk, mégis mindenki meg akarta venni a leggyorsabb változatot ami volt belőle, akkor miért akarták, mert akkor nem volt értelme? Most meg van?
-
kalap12
tag
válasz Malibutomi #33165 üzenetére
Erről van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foglalkozzunk amúgy inkább a procival, ha már fx fórum ez
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz laca000 #33156 üzenetére
Egyetértek, magyarul semmit! Teljesen felesleges a memória babrálás..a cpu és vga ezerszer fontosabb+tömörítésnél számít..jajj...nem mindegy neked hogy valamit 5 perc alat tömörítesz le, vagy 4 perc 58 másodperc alatt? Atyaég...egy nagy baromság ez a memória dolog, a sima 800 mhz-es ramokkal is hasít barátom gépe, istenem...
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
válasz Gerisz #33153 üzenetére
Én már használtam mindent, tuning és drága ramokat is, semmi, semmi különbséget nem vettem észre egyik között sem, akjár corsair, akár kingston akár geil stb. stb. lehetett 2166 mhzes is meg 800 mhzes, teljesen mindegy volt játék szempontjából, ugyanannyi volt az fps és a gépem se volt se gyorsabb se lassabb, nem értem ezt a megmória témát, minek, egy átlagos 1333 vagy 1600 mhzes rammal tök jól el van a gép, ennyi.
-
kalap12
tag
válasz dergander #33140 üzenetére
Ha kijön az am3+ után valami foglalat akkor se váltanék, mert most nagyon sokáig elég lesz még az am3+ ba rakott fx procim, amit most fogok venni lappal meg rammal együtt nemsokára a fizetésből, és elég lesz jó pár évig...nem hiszem hogy váltanék később se, max. nagyobb procit rakok majd bele később 2 év múlva, hiába lenne akkor mondjuk már újabb alaplap am3+ utáni.
-
kalap12
tag
-
kalap12
tag
Azzal persze hogy tudtál mert alapból ismeri de amúgy a win 8 egy hulladék nagy szar katasztrófa átláthatatlan félresikerült fos, az ügyfeleink 99 százaléka pár nap vagy 1-2 hét múlva hozzák vissza könyörögve a laptopjukat, hogy tegyünk fel rá win 7-et mert megőrülnek kitépik a hajukat a stb. és itt jön a bökkenő, hogy nincs már driver egy csomóhoz win 7 alá! Hogy rohadna meg a microsoft is!
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
nem erről van szó, hanem USB 3 porton nem telepíthető a win, ennyi!!! És hiába van USB 3-as portod, ha nem fog gyorsabban telepíteni attól még mert USB 3-as a pendriveod, mert csak WIN alatt telepitve az USB 3-as drivert fog menni USB 3-an a pendriveod!
-
kalap12
tag
Igen persze értelek titeket és én is örülök, csak el nem tudom képzelni hogy ami marad nevetséges költőpénze az embernek miután mindent kifizetett, hogy ilyen jó gépet vegyen belőle :-/ :-( Irány külföld..:-/
-
kalap12
tag
válasz Rypejakten #32985 üzenetére
Azért, mert egy átlag ember keres szaros 80-110 ezer forintot, és a rezsire alig elég ez, hát még ha van gyerek is, ha nincs gyerek, akkor is haza kell adni az 40 ezer minimum egy normális lakásba+telefonszámla kaja stb. marad nevetséges 30-40 ezer forint költőpénze az embernek, azt újjítson már gépet belőle
-
kalap12
tag
válasz Peaceliker #32912 üzenetére
Ne idegesíts...és ezt az AMD-nél tudják? Mert nekem világ életemben AMD volt, és rohadtul nem volt ilyen hogy van egy maximális üzemi hőmérséklet most éppen a 62.5 fok, és már szinte alap játékon is eléri, ez a röhej köbe, a gyári hűtőnek kutya kötelessége lehűteni, ha játszol még akkor is! Ilyen még egyetlen egy AMD-s procimmal se volt, pedig mindegyiken gyári hűtő volt!
-
kalap12
tag
válasz Taifa Díaz #32908 üzenetére
Áhá, tehát erről van szó, hogy nem mehet 62.5 fok fölé, akkor én tévedtem, viszont akkor kérdés hogy alap 3.5 Ghz-en hány fokos, ha játszol akkor pedig szintén hány fokos lesz, mert ha játéknál 62.5 alatt van a gyárival akkor nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
Figyuzzatok, én kifejezetten örülök ha van hangja, legalább elnyomja a kinti 4 sávos autóút zaját, no meg a felettünk lakókét, akik mindent leejtenek meg hangosak, a gép zúgása nekem menyország, mert ha csendes lenne, akkor mindent jobban hallanék fentről meg kintről, ennyi. Hajszárító kazán combora írva meg nem mindegy hogy a proci forró vagy a hűtő jó és elviszi a hőt kifele? Így is úgy is a gépházba marad a meleg, mert a hűtő kiszívja, tehát a fok adott, amit aztán rendszerhűtővel kiszívunk a házból, de attól még a hő meg marad érted, mert vagy a proci lesz forró, vagy a forró levegőt szedi ki venti a bordáról, a hő így is úgy is marad a házban mondom (kazán), aztán meg a rendszerhűtő oldalt kiszívja ezt a meleget.
[ Szerkesztve ]
-
kalap12
tag
nem értem igazán a hűtési görcsötöket..az fx 6300 gyári hűtője ha nem tuningolod akkor elég, ha játszol akkor se megy fel a proci 60 fok fölé, és köztudott hogy a procinak a 80-90-100 fok ami árt, de ekkor amúgy is lekapcsolna a gép a védelem miatt, másrészről, aki tuningol vegyen igen nagyobb hűtőt mert ott akkor már igen csak 80 fokos lenne, de még EKKOR sem károsodhatnak a prociban lévő tranzisztorok, nem lesz baja tőle, tehát nem értem mi értelme egy jobb hűtőnek a procin!!?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest