-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz zibo73 #64858 üzenetére
OK, tehát a jóváhagyásunk kell, mert ha mégsem sikerülne ahogy tervezed, akkor legyen kit okolni...
Rendben, csináld. Másnál is ment nem támogatott proci, lehet neked is fog. Csak ezt már írtuk, nem tudom mi kell még, konkrétabbat a lapod topikjában tudnak mondani.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Plasticbomb
addikt
válasz zibo73 #64854 üzenetére
Az a problema, hogy a lap nem valo fx ala. Ha veszel egy fxet, kb kotelezo a tuning, mert a gyari beallitas gagyi. Fűt, de nem hozza, amit az fx tud. Viszont amint elkezded komolyan beloni a procit, el fog hullani a cucc. Nem lesz kelloen stabil ott, ahol a procid elerne az optimalis beallitast. Nem csak huteni kell tudni egy procit, de stabil alapot is adni neki. En ezert nem gondolkoztam pl azon, hogy az a10-7870k ala ne a crossblade rangert vegyem, ugy, hogy kozben egyedul egy wifi kartya log az egyik 3.0x16os foglalatban. Meg is halalja a kicsike, 4500 stabilan porog 1.42v, 1 ghz igpvel. Egyedul azert nen ez az alap beallitasom, mert amivel jatszom, ott nem ez fogja mar vissza a kiskockamat (memoria savszel mar nem eleg, hiaba van 2400mhz ddr3 mellerakva). Ha meg huznam tovabb, buknam az achi beallitast, amit meg nem akarok bukni.
Szoval: te tudod, bevallalod azt, hogy elhullik a cucc, vagy stabil alapokra epited ossze.
Bocsi az ekezetekert, lusta vagyok telon kikeresni oket.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
Hencso
Ármester
válasz zibo73 #64841 üzenetére
Nos mivel szájba rágós vagy és nem érted akkor be másolom 4300 felejtös számodra.
ami itt be kereteztem felsoroltak közül piros csillaga jelölt az necces lehet jól esz lehet nem
P1.50 biost azt egy FX 4100 ast adj neki és a zorzot állitsad 20 ra máris 4.ghz en megy a procid azt majd a deszkád eldönti hogy akar e menni adieu.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest