Új hozzászólás Aktív témák

• DoxaM

aktív tag

sziasztok,

Én is beléptem az fx klubba, egy ph fórumtárs segítségével :R :D konkrétan egy fx6300-as példánnyal, amivel nagyon meg vagyok elégedve. A lap sem a legrosszabb hozzá, msi 990fxa gd65..viszont a beállításokkal nem vagyok éppen tisztában.. :(( :DDD Első körben, sajnos a lap topikjában kb 10 hsz van :( nem pörög igazán...olyan problémám lenne, hogy az istenért nem akarja az amd chipsetet installálni a motherboard chipset installáló..mindenképp a videó kártyámat akarja :S teljesen hülye...a live update meg mindig azt írja, hogy mb chipset not installed :/ de egyszerűen nem tudom installálni érdekes.

A második, hogy átlagosan 4.4-et mennyi Voltal mennek ezek a procik? mert nekem csak olyan 1.41 körül stabil :( mármint, 1.41 valós Volt load alatt, biosban ez olyan 1.45V.
    A cpu-nb arány és ez a HT arány számít bármit is?Furcsa, h 220-as fsb-vel hiába mókolok nem tudom működésre bírni...pedig az elején ment :Y Energia gazdálkodásra mindent kikapcsoltam...a turbó mód is egy rejtély volt számomra, mert az intellel megvoltam elégedve, amikor nem kellett a hajtás, jóval lassabban mentek a core-ok, de amikor load volt, akkor minden core hozta a teljesítményt (tehát ugyanazt kaptam load teljesítményre úgy is, mint amikor le volt véve a c1e és minden mag maxon ment mindig), itt meg load még 1x sem ment turbó szorzóra beállított sebességgel..volt amikor 1500mhz-et írt :W :D Ígyhogy, kikapcsoltam a fenébe, de ez azért kicsit bosszant, h ilyen idétlenül működik.

Új hozzászólás Aktív témák