Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcitp
őstag
válasz
Muerte68 #56747 üzenetére
ja, gondoltam.
egyébként nagyon nehéz valami újat hozni, ami tegnap (pár éve) szenzáció volt, ma standard.
Ha már unalmas a standard és nincs új, nyúljunk vissza régebbre.
Az egyedi/egyéni most is ritka.csak kitolódtak a határok.
Nekem annyira Faszicsunáj képe nem tetszik.
Sem a téma, sem a kidolgozás. Napokig ültem, míg felállva tapsoltatok. Ilyenkor hülyének érzem magam, de ez van, kimondtam. Nagyon triviális téma, nem teljesen jól tálalva. Van egy hétgyermekes szomszéd, Apa "bentvan". Egyedüli neveli őket az egy szülő. Nem tudok jóérzéssel nézni a képre.
A kerítésen szárítás megszokott. Hatásvadásznak érzem ezt a fotót. Ez egy kattintás.
Itt, tölünk pár méterre ez a realitás.
És ezzel nem a fotó készítőjét méltatom vagy húzom le negatív irányba, egyszerűen csak egy vélemény.
Nem látok benne fantáziát, sem kompozíciót, ezek szoció tények.
Viszont ahhoz meg nem fotósszemmel tálalás - hanem egy kattintás, ami elém van tolva.
Elnézést kérek Robitól, ez csak egy szubjektív vélemény, amit tudom, NEM kellett volna leírnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pár hónap múlva itt vannak az Acer új, QD-OLED paneles monitorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest