Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Jó sok kép született, mióta utoljára benéztem.
Vegyük sorba:
(#4831) TripleB
A fotómasinás képen kívül a többi valahogy nem fogott meg. Esetleg a gépet el tudnám képzelni FF-ben kicsit régimódinak textúrázva.
(#4832) End-ru
Mázlista.
Jó dolog lehet így fotózni, igazi élmény. Kár, hogy kifelé fut (de végülis menekülőre fogta), én is kicsit szűknek érzem a vágást.
(#4849) Kean_Sorbo
Az elsőben látok fantáziát, a legnagyobb gond vele szerintem, hogy túlságosan középre lett komponálva. A 7-es egész jó.
(#4852) End-ru
A nyúl nekem tetszik a levegőben, hiába, ő is menekült. Lehet legközelebb segéddel érdemes menned, elindultok 2 irányból egymás felé, és aki felé kezd futni a nyúl, az lesz a befutó.
A 2. és 4. képen nekem a vignettálás nagyon zavaró. 2 kép mint írták zajosra is sikeredett. 4.-et szűknek érzem.
A 3. kép felhője nekem túl sötét, ugyanígy a föld is.(#4858) Des1gnR
Ezt sajnos én sem tudom megnyitni, de kíváncsi lennék rá.
Így kicsiben mintha hiányozna a harmadolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest