Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Az első és a második nekem nagyon tetszik. A többinél vagy az élességgel, vagy a kompozícióval vannak problémák. Legközelebb próbáld ki, hogy a gyerek egyszerűen csak játszik a kedvenc játékaival a szobában, vagy az udvaron. Egyik ismerősöm szokott gyerekeket fotózni, ő azt szokta mondani, hogy a legfontosabb, hogy egyfajta beállított pillanatkép legyen. Én magam is csináltam kétszer ilyet, és amit megtapasztaltam, hogy állandó odafigyelés és készenlét kell, nem tudhatod, hogy a gyermek melyik pillanatban produkál valami olyat, amit érdemes lenne megörökíteni
Én az első két alapján úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes próbálkoznod vele.
Ha dobsz egy rawot az első kettesből, esetleg megpróbálnék valamit kezdeni a színekkel, szerintem jót tenne neki egy sárgásbarnás szűrő vagy szépia. Az ilyen képeken szerintem kifejezetten jól mutat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest