Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Dark Souls sorozat
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l_sanyi
csendes tag
válasz
teleahocipöm #67118 üzenetére
A webes felületen nem igazán enged nagyobb fájlokat (videót) feltölteni, de az applikációban nekem többször is hibátlanul feltolta, szerintem próbálkozz ott.
-
válasz
Ha 42000 volt akkor nincs vám, 64000 Ft a határ, az áfát meg kifizetted hiszen bruttó összeg volt, így ha refund lenne akkor mindent visszakapnál, nem veszik külön az áfát.
A Google drive is blokkolva Kínában, nem nézegetheti mert csak törvényt sértve érhetné el. -
Voice24
őstag
válasz
Ha picit visszaolvasol, én pont úgy jártam, hogy részleges visszatérítést szerettem volna, az eladó meg visszaküldést és full refundot. Nem jutottunk dűlőre, belépett az Ali, két lehetséges opciót adott meg: részleges visszatérítés (kevesebb, mint amennyit kértem), vagy visszaküldés és visszatérítés, de az eladó fizeti a postaköltséget. Most ennek a lelevelezése folyik az eladóval, hogy elfogadja-e a Posta díját.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest