Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobarat01
tag
válasz
jobarat01 #59444 üzenetére
Elfogadta az ali a kérelmet végül, szóval ha ilyen hülye szállítási módot választotok, ahol más lesz a követési szám és több cimke van egymásra ragasztva a csomagon, akkor elfogadják azt is, ha leszeditek a cimkéket egybe és átvilágítva lefotózzátok úgy, hogy látszódik mindkét követési szám. Nem tudom hogy kell-e, de én odaírtam a rövid üzenethez, hogy mennyi áfát fizettem, és hogy változott a követési szám útközben
A Magyar Posta meg elmehet a fenébe -
válasz
jobarat01 #59444 üzenetére
Akkor eredetileg csak a sima címke ment? Nme írtam de egyértelmű hogy egyezni kell az alap adatnak. De majd amit az Összefoglalóba beleteszek szöveg akkor utalok majd rá.
Sajnos volt akinek csak egy címke volt rajta és azon a postai azonosítós, nem pedig az eredeti küldeményazonosítós.
A Postánál is lehet reklamálni az áfát, hiszen jogtalanul kérték, csak azért nyaggatjuk az AliExpresst (szerintem jogalap nélkül, akkor is ha ők felajánlották) mert a 120-150 vagy soha nap a visszatérítésre a Magyar Posta esetén egy kicsit frusztráló. A hülyeségük miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Háztartási gépek
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 10
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest