-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JóGéza
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #55623 üzenetére
Szoktál vásárolni abban a boltban? Persze, ha műkörmös üzletről van szó, akkor értem. Ha ilyen történik, én a közeli kis élelmiszerboltba szoktam kérni. Az EO futár mondta is, hogy amúgy épp oda meg kávézni.
-
Topikgazda
Az írtam hogy a Seller shipping method-nál van hogy nem mindig tudni, hogy posta vagy más lesz a szállító, a másik 4-nél 98% postai kézbesítés.
Mivel lehet más időpontot vagy helyet is kérni, akár a depójukban is átveheted ha még így sem felel meg neked, persze szükséges a kapcsolatfelvétel velük. Elolvastam a problémád, de nem kellene ez a minősítés a cégről.
Ha te inkább fizetsz, akkor válaszd a postai szállítást.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Ettől miért a EO a barom, hogy te nem tudod megoldani az átvételt...
Azt ne várd el, hogy reggel 6-tól majd este 8-ig dolgoznak a kedvedért.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel PC v4 , i7 6700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Számítógép , i7 6700 , Vega 56 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Garmin Edge 540 2év garancia!
- OnePlus 13 fehér, 12/256 patika állapotú de hibás!
- CHUWI Surpad Tablet 4G LTE Dual SIM 4/128GB - OUKITEL RT1 4/64GB 4G Dual SIM Android RUGGED Tablet
- Gamer PC eladó! (6700XT, Ryzen 5 5600, 32GB 3000Mhz, 256GB M2, 1TB SSD)
- FOCAL Bathys mikrokarcmentes új állapotú, GYÁRI garanciával!