Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
Skacok,a következő miatt szeretnék némi segítséget kérni.
Rendeltem a gyereknek egy jelmezt ami alapvetően ilyen felfújható figura volt. A jelmez gyakorlatilag közelében sincs a képen látott állapotnak mivel hiába fujtuk fel és igyekeztünk valamennyi rést elfedni,azonnal leereszt,úgy is,hogy a hozzá adott kicsi ventit beraktuk hogy tartsa szinten,de ez is esélytelen.
Írtam az Ali-nak refund keretében, képet, videót, szöveges leírást, előtte írtam az eladónak is,aki persze hárított. Továbbra is ott tartunk pedig vagy 3 kört futottam velük,hogy refund ha saját költségemen visszaküldöm,persze ezt nem vagyok hajlandó megtenni,hiszen a jelmez kialakítása eleve lehetetlenné teszi azt,ami vállaltak és leírtak,tehát egyértelmű lehúzás. A kérdés mit írjak, küldjek, tegyek még hogy legalább az eladó költségére menjen vissza ez a selejt?
Előre is hálás köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest