Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz bringasisti #34222 üzenetére
Szia! Nem akarok a medencébe önteni semmit, mint írram 1:1ben ki lehet emelni a mohát, jelenleg is így van, így külön edénybem tudnám kezelni, kérdés, hogy mivel. Az alga ellen ugye javasolt a hidrogén-peroxid-os vagy hypó-s kezelés, de nem tudom, hogy a moha mennyire érzékeny rá. Nem tudom mennyire elvetemült ötlet, bár az előbb említett vegyszerek mellett nem feltétlenül az, így megkérdezzem, hogy mi a helyzet a fürdőmedencékhez kapható algaölőkkel, mennyire használható ez offline, úgy értem akváriumon kívüli algátlanításhoz? Tudom, hogy nem akvarisztikai szer, de a hidrogén-peroxid és a hypó sem az. Nem dobnám ki szívesen a mohát, egy kis csészével lett véve év elején és olyan szépen elszapirodott. Talajtakarót csinálnék belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest