Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Ránézésre senki nem állapít meg semmit sztem. Kell valaminek lenni az akváriumban ami által nagyjából ki lehet találni milyen a víz. Erre a legjobbak a növények, de azokon sem látszik minden, illetve azok sem jelzik azonnal csak pár nap múlva.
Rutint lehet szerezni idővel ha sok-sok éven át ugyanazt csinálja valaki. -
bringasisti
őstag
Mikor szó volt róla akkor említettem hogy nekem rendszeresen vannak elúszó ivadékaim. Vannak fajok amik fokozott érzékenységgel reagálnak a néhány milliméteres korukban a rossz vízre. Mikor a helyzet volt egy képet be is raktam egy betegséget taglaló írásból a leolvadt kopoltyúról. A fej deformálódása a másik jel. Ugyanis a gond ott kezdődik hogy van amelyik teszt 50 és van amelyik 250 mg/l nitrátot ad meg határértéknek.
BENEFON DELTA--------N8
-
Sirandrish
legenda
Neki nincsen is akváriuma..ezért nem mutat képet, így olyan a vize amilyet akar
Természetesen csak vicceltem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest