Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Császársügér szállítmány!
Ma végre megérkezett. Összesen 14 darabot rendeltem a 3-3 Maingano, Auratus és Demasoni helyett.
Sajnos sok választási lehetőségem nem volt...egy olyan boltot találtam ami elérhető számomra, és tudtak is császárt rendelni, meg még be is vették a halaimat.
Egyrészről örülök mert az agresszív halakat elvittem, meg végre lettek olyan halak amik majd igazán tetszenek ha nagyok lesznek.
Másrészről viszont bosszús vagyok mert 300 forintért számolták be a halaimat. Nem a 300 miatt sz*r érzés ez hanem mert rettentően becsapva érzem magam ugyanis előzőleg ott vettem a halakat 1K/darab áron. Azóta kb a 3szoros méretre nőttek szóval már boltban bőven nem 1K-s kategória...erre benyögi a 300ft-t. Szerencséje hogy nem voltam ott mert megmondtam volna hogy dugja fel a 300ft-ját aztán inkább odaadtam volna valakinek ingyen.Emellett az egyik piros császár MÁR el is pusztult. Tuti hogy odanyomták mikor szedték kifele, mert a többi életvidám és remek állapotban vannak.
A tenyésztő ragaszkodott hozzá hogy csak párokat ad el, így 3-3 és 1 pár lett végül...marhára kíváncsi leszek mert még szinte totál színtelenek...vagy nagyon profik hogy már tudják vagy csak tippelnek de ha adtak 5 nőstényt akkor tuti hogy rájuk gyújtom az épületet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Last Epoch
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest