-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz macilaci78 #32146 üzenetére
Az a baj, hogy a csecse aeg nem olyan mint egy hpa engine. Tudom, építettem. Precock dsgnél fizikailag kb a tsg se lett volna reszponzivabb. Csecse volt. Nagyon. A hpamhoz képest akkor se volt olyan... Hang, reakció idő, tartósság, etc szinten sajnos kanyarban sincs. Ezen kár vitatkozni. Lehet egy aeg nagyon jó. Aeg szinten. Lehet vele játszani jókat. Ettől még a hpa engine az más buli. Sajnos.
Meg egyből véget vet az örökös, mit vegyek még bele korforgasnak, mert úgyse kell semmit se
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz macilaci78 #32146 üzenetére
Azon már van áfa, pk még 10 font. Szóval a billet megáll 725 körül. Inferno Gen2 motor csak szerény 400 font újonnan, ahhoz képest, nem rossz ajánlat.
Nyilván csak rádugod a levegőre, és onnantól csak hangolni kell. Nem hiszem, hogy nagyon bele kellene nyúlni utólag, csak hop-up egység meg gumi, esetleg belső cső, ha nagyon ki akarom préselni a maximumot belőle.
Nekem volt baromi sok aeg-em (van most is), de számomra ezen a ponton könnyebb gázost meg hpa-t karban tartani.
Green gas-t szinte teljesen elengedtem, csak akkor használom, ha meg van az a minimum átlaghőmérséklet, ami mellett nem köhögnek a fegyvereim.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- iOS alkalmazások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- CES 2025: amikor a VR szemüveg már nem elég
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...