Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

válasz phanzetomox #3020 üzenetére

válasz feka007-nek: vegyél JG-t :K nem egy havernak már sok-sok játék után sincs gond vele, pedig sosem voltak szétszedve, még hop-up sem lett cserélve. igénytelen fegyók, nem kell rájuk vigyázni. dobozból tolják a 440fps-t, de ez pár játék után "bekopik" 370fps körülire és ott is marad stabilan, és ennél több nem kell. ha nem akarsz sokat rákölteni akkor JG-t vegyél sztem ;)

ha meg van pénzed akkor marui.

(amúgy nem sorozatlövésnél akad el az ak? nekem sorozatlövésnél akad el. ill. akkor mikor átteszem egyes lövésről sorzatba. ezt lehet orvosolni, szétszeded a fegyót, megnézed hogy működik és megbütykölöd, nem nagy ördöngősség ;) )

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

• BaKeSZ87

őstag

válasz phanzetomox #3020 üzenetére

Azért nem visznek vissza CYMA-t, mert kínai fegyverekre nem adnak garanciát.
    A CYMA AK-k már bizonyítottak, kb. 2006 év közepe óta gyártják őket, folyamatos fejlesztés mellett.

Piacos dolgoktól nem kell sokat várni, hacsak nem fém gearboxos kínai piacos. Nem a 6000Ft-os műanyag gearboxos CYMA CM.023 MP5-ből kell kiindulni.

Nekem egy évig volt CYMA AK47-esem, soha semmi gond nem volt vele, ha egyszer rendbe van téve, akkor örök élet meg egy nap.
    Mint a cikkben is le van írva, a CA sportline-ban, alu cső, spiáter fogaskerék, alu henger, sz@r, gyenge motor van. Ezzel szemben a CYMA: réz 6.05-ös cső, acél fogaskerekek, réz henger, 120-as rugót is felhúzó motor. Nem értem miért lenne "messze jobb" a CA Sportline M15. Ezt kifejthetnéd nekem, és a többi topiklakónak, tényleg érdekelne. Te egy M15-ösből indulsz ki, míg a cikk írója, és az ember(ke :) ) akit említettem, nyilván nem egy eset után állítja, hogy felejtős.

Új hozzászólás Aktív témák