Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz BaKeSZ87 #2974 üzenetére

öhm. Boyiból a 7en 3 féle darabot tudok megnézni.

1, BI-3881. Állítható tus, akksi benne. Hátrány: az elején van egy ál-hangtompító, amit még cserélni leszedni sem lehet mert a cső végig fut benne. Paff az összképnek. Szerintem.

2, BI-5181. Állítható támasz, PEQ az elejére. Amúgy minden klappol, ha normálisan át lehet kábelezni.

3, valami fix tusos karabély, aminek a rail mrésze több mint 40 centi és az egész puska irdatlan hosszú. Ez nem igazán cqb és terep kompatibilis, gyak egy snipperrel ér fel. És a 45 ezres ár helyett természetesen minimum 50 lenne. Ennyit végképp nem szánnék első fegyverre :) Főleg hogy még gondolkozok, hogy azt a 45 öt megéri, több okból

1, ha jól össze van rakva, 400 fpst viszi - elütném magam a CQB játékok jórészértől ha van kronó
    2, drágább az általam elképzelt árnál - sajnos még a 45 ezres is. Viszont ez az egyetlen típus ami tetzsik és "megfizethető".

Így még rágódom, mert sajna nincs kedvem az általam tervezettnél drágábban venni egy holmit, ami jó ugyan meg szép, de még kemény ezreseket ölhetek bele a visszabutításába és átnézetésébe stb. Ahogy pedig hallom, Boyinál a többi márkához mérten is erősen kötelező egy nagygenerál vétel után.....

Hiábya műanyag test, a kép alapján első látásra teljes volt a szerelem - [link]. csak kapni nem lehet :(
    Tudom, ízlés dolga, de gebedjek meg, nekem sjanos az AK nem tetszik. Hiába mondják hogy jó,meg elterjedt, sajnos azért olyan elterjedt mert gyak az egyetlen olyan darab amit lehet is állandó, nem csak eseti jelleggel kapni :(

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák