Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz Thome #26075 üzenetére

50-70 golyó meg bőven elég lehet. Elvégre esetek nagy részében meg úgyis az AEG van használva. De végülis egy 100 ml palack vésztartaléknak belefér, nem foglal sokat. Jó lenne becsatlakozni olyan társaságba akik aktívabbak. :K

macilaci78

Pfú nem gondoltam volna hogy ilyen durván fel vagy fegyverkezve. :B Gondolom az évek alatt sok fegyvert gyűjtöttél be, mellette "szervizelni" őket, sok idő lehet nagyon, na meg nem kevés money.

Visszatérve a gázpalackra, honnan tudom hogy elegendő gáz folyt át? Annál is ugyanúgy hallom hogy több nem megy már bele, mint a sima légnemű gáznál?
    Munkahelyen vannak 200 bar-os sűrített nitrogénes palackok, nem tudom hogy arra milyen módon reagálna a pisztoly. Mármint nem a 200 bar-ra értem, mert nyilván egyből szétcseszné a tárat, hanem ha mondjuk át lenne fejtve kis palackba nitrogén.

Amúgy így nézve sokkal jobban megéri akkor a Coleman palack. Jóval több gáz van benne, mint amit linkeltem pl.
    Amúgy nagyon gondolkozok ezen a Cyma CM048-as AK-n nagyon jó konstrukció, szereti a nép. Bár az M4 jön be legjobban kinézetre. :B Fura lenne AK-val lőni.

[ Szerkesztve ]

iPhone 16 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák