-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
én rácsos maszkot használok.
szemüveg nem jó, mert párásodik és állandóan törölgetni kell. meg ha nagyon süt a nap megvakulsz, ha meg napszemüveget veszel akkor meg épületben nem látsz semmit
cserélhető lencsés szemüveg az jó de az meg marha drága.viszont a rácsos maszkban meg félő hogy szétmegy rajta a BB és a szemedbe megy a forgács. habár velem még kb. 20 játék alatt nem fordult ilyen elő, de félek is tőle
a legjobb a plexis maszk sztem. ha fursz a plexire körben lyukakat akkor nem fog párásodni.
neoprén meg sztem marha kényelmetlen, meg tiszta nyál lesz, és izzadsz is alatta mint állat...persze a maszk alatt is izzadsz de onnan legalább kicsöpög
én maszkot ajánlok, sztem kényelmes és jól véd mindenhol. attól meg ne félj hogy nem látsz majd a rácstól, 1-2 óra alatt megszokod, én már pl. észre sem veszem hogy rács van a szemem előtt
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Politika
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest