Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Komplikato

veterán

válasz S_x96x_S #1335 üzenetére

OFF: Nekem nagyon vicces, hogy ma a Phyton mennyire megkerülhetetlen. Mikor anno Amigára (!) kijött ez a nyelv, az alapjait tartalmazó könyvet alig bírták elsózni. Annyit tudtak felhozni mellette, hogy könnyebb és észszerűbb, mint a C.
    Érdekelne hogyan vészelte át azt az 1-2 évtizedet, amíg annyira el volt ásva, hogy nem is hallottam felőle.

"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

• repvez

addikt

LOGOUT blog

válasz S_x96x_S #1335 üzenetére

ezeket a kröket már megfutottam évekkel ezelött, nincs senki ismerős aki kodolni tud, a codolos topicokbol meg elhajtanak azzal, hogy az ugy nem megy ahogy én gondolom, mert elöbb tanuljak meg basicet meg más egyszerü nyelvet majd utána ha az megy akkor tanuljak meg olyan nyelvet amivel már mindent lehet aztán azon is gyakoroljak kis programokat és majd utána nekiállhatok .
    Mert azt ugy nem lehet, hogy egy nagy projectnek nekiálok és elöszor felépitem a vázát , és majd kicsinnyenként épitem fel hozzá a részleteket.
    YT-on és könyvekbol meg egyedül nem leht , ugy hogy közben nincs senki aki megválaszolná azokat a részeket ami nem tiszta és ott se tudom átultetni olyan programba ami nekem tetszik, olyant meg nem szeretnék, hogy csak azért csinálok egy telefonkönyvet, vagy számologépet , amit utána nem használok, de az idő meg eltelik vele és nem haladok azzal ami érdekelne.

Ezért is örülök, hogy már van ilyen AI leetőség,mert bár nem értem a kodot,, de legalább már most olyan dolgokat sikerült vele megcsinálnomm, amit szerettem volna , igaz, hogoy bajlodni kell vele, hogy megértse mit akarok, vagy hogy müködjön egyáltalán, de legallább valamerre visz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés