-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
ugyanolyan, mintha ledolgoztad volna.
(#930) Lauda: kicsit zavaros...
a tároló a tartós tár lehet, azt az ügyfélkapura történő belépés után a "személyes ügyfélkapu" ablakban található "fül" segítségével tudja előcsalogatni. de szerintem a magyarorszag.hu oda nem tesz bevallás-tervezetet.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
cuebler
senior tag
tulajdonképpen igen, annyiba kerül. hollandiát és magyarországot viszont ne nagyon hasonlítgassuk, mert nemcsak a juttatások, de az adó- és munkamorál, valamint a termelékenységi mutatók is erőteljesen eltérnek, csak ez sajnos kellemetlen a magamfajtákra nézve, akik japános/németes munkamorállal közelítenek a munkához, de csak magyaros/balkános juttatásokban részesülnek
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
cuebler
senior tag
mert akkor is ki kell fizetniük
leírja, az azt jelenti, hogy a 15 Ft-tal 1,5 Ft társasági adót spórol meg. de közben kifizet neked az eddigiekhez képest 66%-kal magasabb térítést, amit ráadásul teljesen jogosan elvár a munkavállaló.
-
cuebler
senior tag
elszámolhatja így is (15 Ft), úgy is (tényleges gépkocsifutás). utóbbi esetében hallottam innen-onnan, hogy a NAgytestVér utólagosan cégautó-adót rótt ki a magángépkocsikra, de még nem volt időm utánanézni, tényleg így van-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest