- PlayStation 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
válasz neko18 #21307 üzenetére
A gaussi életlenítés pont, hogy nem jó a lencse effekthez. Teljesen más eredményt ad, mint a valóság. Ehhez inkább a lens blur hasznos, ahogy a neve is jelzi. Állítható blendeszám, csúcsfény, stb.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Cathfaern
nagyúr
válasz neko18 #21307 üzenetére
Csak elméleti kérdés, de PS-ben nem lehet olyat, hogy hasonlóan lehet "megfesteni", mint egy layer maskot, csak nem az átlátszóságra vonatkozna, hanem a szűrő "erősségére"? Szóval ha Fehérre állítom, akkor 100% a szűrő, ha feketére, akkor 0% erősségű, középszürkével meg 50%, stb... Mondjuk azt néztem lens blurrel lehet ilyesmi elérni (depth mapnak layer maskot ad meg az ember), de az valahogy nem tűnik az igazinak, meg az csak blur ugyebár.
-
BonFire
veterán
válasz neko18 #21006 üzenetére
Ez az amerikai polkorrektség kezd zavarni. Minden filmben csak balkezes és csak néger nő lehet a rendőrfőnök; egy reklámfilmben bemutatott művész is kizárólag balkezes lehet, annak ellenére, hogy a balkezesek aránya a jobbkezesekéhez csak 1:7.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz neko18 #19442 üzenetére
Eladni szerintem akkor kell egy szellemi terméket, ha az kifejezetten megrendelésre készült. Mert szép és jó, hogy valaki gyönyörűen fest, tetszik a stílusa is, de kimondottan nem illeszkedik abba a tartalomba, amelyben szeretném felhasználni. Viszont ha sok képe ingyenesen elérhető a neten, nagyobb valószínűséggel fogják megkeresni célzott ajánlattal (pl fess nekem egy rockzenei lemezborítót, rockkoncertre plakátot ilyen és ilyen témában stb.) amiért viszont már lesz fizetve.
Mert egyébként piszok sok a tehetséges grafikus és fotós, akik a munkáikat soha az életben nem tudják kiállítani, mert nem tudnak egy kiállítást megfizetni. A DeviantArton ezekkel legtöbb művész tisztában van, és rengeteg művüket engedélyezik szabad felhasználásra. Általában a kereskedelmi tevékenységeket szokták tiltani, ami be is látható: ha maga a szerző nem keres vele pénzt, akkor Ingyen Jóska se keressen. Tehát ha nem reklámcélokra használja fel, akkor legtöbben nem bánják, ha valahol viszontlátják.
Nekem is elérhetőek a referenciamunkáim a Photobucket-en, néha összedobok egy-egy tetszetős Wallpapert is, egyétek és vigyétek ingyen, nem abból fogok meggazdagodni. Ezen kívül több zenei albumom is nyilvánosan elérhető és ingyenesen letölthető a Jamendóról. Ha valaki egy videója alá teszi háttérzenének, soha nem fogom érte ßaszogatni. De ha reklámot csinál vele és azzal pénzt keres, akkor rálépek a tökére.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz neko18 #19437 üzenetére
Alapvetően nem azzal van a baj, ha valaki FB covert készít más művészi képeiből. Hanem akkor, amikor kereskedelmi célra felhasználja. Értsd: reklámot és pénzt csinál belőle, miközben lopta.
Meg ha lejáratja, és Tibi atyás meg Hungaromémes baromságokat fabrikál belőle.
-
trisztan94
őstag
válasz neko18 #19437 üzenetére
Én speciel nem örülnék, ha a deviantarton lehetne eladni. Átalakulna az egész egy stock photo oldallá, csak művészi képekkel. Nagoyn jól van így ingyé', ha meg valakinek annyira tetszik a dolgod, hogy fizetni akar érte, egy paypal linket simán oda lehet dobni
https://heureka-kreativ.hu
-
trisztan94
őstag
válasz neko18 #19434 üzenetére
A web open source. Onnantól kezdve, hogy valamit te oda felraksz, nagyon nagy rá az esély, hogy örökké ott marad. Azzal, hogy valamit feltölt valaki - legyen most az egy fénykép - konkrétan "odaadja" mindenkinek, hogy csináljon vele egy valamit: töltse le. Ha valaki fel is használná a képet, nagyon kicsi az esély rá, hogy valahol viszontlássa.
Sokkal jobb megoldásnak tartom azt, hogy jó sok meta infót rak a képbe, így ha esetleg ellopják, feltöltik valahová, majd azt valaki letölti és megnézi, ott lesz a készítő információja.
https://heureka-kreativ.hu
-
-
BonFire
veterán
válasz neko18 #19306 üzenetére
Sajnos, ennél az effektnél nem tudod pontosabban pozicionálni. Nincs preview nagyítás. Anno a CS6 kívánságlistába beírtuk, hogy ezt is kéne fejleszteni, de úgy tűnik, nem éri meg annyira foglalkozni vele.
Én áthidaló megoldásként egy – az eredeti dokumentumnál jóval nagyobb – doksiban fekete háttérre nyomok egy flare-t, aminek tetszik az irányultsága, aztán azt húzom át a munka dokumentumba. És a nagyobb rétegméretnek hála, még utólag is tudom pozicionálni.
Felemás megoldás, de nem tudok jobbat.
Ja, és Screen-re állítani a blending módot.
-
válasz neko18 #19306 üzenetére
settingsben nincs elállítva? Filterek previ ablaka alatt is szokott lenni csúszka vagy +- jel, ezt nem tudom van-e ennél.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
BonFire
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz neko18 #19064 üzenetére
Utolsó 2 kép ami neked kell, meg a Windows beállításainál ez, de utóbbi csak példa, mert ott a monitorod kalibrált profiljának kell lennie beállítva. Viszont ha már ezt kérdezed akkor biztos, hogy nincs kalibrálva a rendszered, onnantól meg teljesen mindegy. Ahhoz, hogy ezek a beállítások ténylegesen értelmet nyerjenek, kalibrált monitor kell: tudok benne segíteni, keress PÜ-ben!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz neko18 #19060 üzenetére
Gondolom nem kalibrált monitorral és sRGB színtérben dolgozol, mert ezek szükségesek ahhoz, hogy azt lásd amit kell a munkafolyamat elejétől a végéig, majd utána a webre feltöltve és onnan visszanézve is.
(#19062) Picturemaker: Csak az ne a monitor színprofilja legyen, mert akkor csak nála lesznek jók a képek, sehol másutt!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Maxtreme
addikt
válasz neko18 #18815 üzenetére
Valóban, viszont ezt lehet normális hangnemben is közölni, és nem ilyen enyhén szólva is bicskanyitogató módon..
De azt is írhatta volna hogy ennyi és ennyi, még lehet meg is tudtunk volna egyezni.A dolgot egyébként sikerült megoldanom (nem mintha bárkit is érdekelne)
[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
válasz neko18 #18799 üzenetére
Ilyen mintázatnál elenyésző az a kis sötétség. Helyenként én is jobban szeretem a patch eszközt használni. A klónozó viszi magával a eredeti színeket, míg a foltozó figyelembe veszi az eredeti mintázatot és színeket.
Még tiszta szerencse, hogy nem a figurára tették rá a vízjelet.
-
válasz neko18 #18781 üzenetére
van erre topik, majd mutatják.
Nekem az a fura, h mellen és lábon máshogy vannak az árnyékok, de átlag halandó ezt nem veszi észre. Haja is fura kicsit, nem tudom az árnyék, vagy szín. Manga témában nem para a kontrasztos árnyék.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BonFire
veterán
válasz neko18 #18781 üzenetére
Majd inkább itt vesézzük ki! Itt off.
Egyébként miért szürke a póló eleje? Kikopott a mosásban, vagy cementet hordott a csaj? Vagy leette magát valamivel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest