-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Tegnap éjjel én is pont ezt a tutorialt nézegettem, de megláttam, hogy csalás, hiszen megnyitotta a pathot, úgymond a kör teteje belelógott a téglalapba, és pont ezért vetettem is el. Holott ezek szerint ebből kellett volna kiindulni. Valahol sejtettem én, hogy ilyesmi lehet a megoldás, de rossz irányba indultam el.
Wyll: közben kipróbáltam a te módszeredet is, és igen, jó. Csak macerás. Emellett maradtam a saját egy pixeles téglalap megnyitásánál (mindjárt sakkozunk ), és amint látszik, nem érdekli, hogy ott teljesen nyitott. A szöveg ráfekszik, mintha ott sem lenne.
Tehát még csak cincálni sem kell a pathot. Ha elég keskeny a rés, akkor nem oszt-nem szoroz.
Akkor ezt kivesszük a wishlistből, vagy maradjon benne? Megjegyzem: elég fapados megoldás, de ha nincs rá tömegigény, akkor nem valószínű, hogy belerakják.
Akkor írunk egy új kívánságot, hogy a Hypenate (elválasztás) nem működik a Lorem Ipsum vakszöveg esetén. Vagyis a bunkó Photoshop még latinul(?) sem tud. A magyar szöveget szépen elválasztja, de ezt nem tudja.
Ndruu: Rendben van. Valamelyik nap megírom, az összes kalanddal együtt, hogy mások is okuljanak belőle (sokan azt hiszik, nekünk ez kijön a kisujjból...)
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest