Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Ndruu #8123 üzenetére

Tegnap éjjel én is pont ezt a tutorialt nézegettem, de megláttam, hogy csalás, hiszen megnyitotta a pathot, úgymond a kör teteje belelógott a téglalapba, és pont ezért vetettem is el. Holott ezek szerint ebből kellett volna kiindulni. Valahol sejtettem én, hogy ilyesmi lehet a megoldás, de rossz irányba indultam el.

Wyll: közben kipróbáltam a te módszeredet is, és igen, jó. Csak macerás. Emellett maradtam a saját egy pixeles téglalap megnyitásánál (mindjárt sakkozunk :DDD ), és amint látszik, nem érdekli, hogy ott teljesen nyitott. A szöveg ráfekszik, mintha ott sem lenne.

Tehát még csak cincálni sem kell a pathot. Ha elég keskeny a rés, akkor nem oszt-nem szoroz.

Akkor ezt kivesszük a wishlistből, vagy maradjon benne? Megjegyzem: elég fapados megoldás, de ha nincs rá tömegigény, akkor nem valószínű, hogy belerakják.

Akkor írunk egy új kívánságot, hogy a Hypenate (elválasztás) nem működik a Lorem Ipsum vakszöveg esetén. Vagyis a bunkó Photoshop még latinul(?) sem tud. A magyar szöveget szépen elválasztja, de ezt nem tudja. :DDD

Ndruu: Rendben van. Valamelyik nap megírom, az összes kalanddal együtt, hogy mások is okuljanak belőle (sokan azt hiszik, nekünk ez kijön a kisujjból...)

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák