-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
ha van egy fotóm, amin van 2 termékkép, akkor mindkettőre megcsinálom a path-t külön-külön és indesing-ban place-kor megmondom neki, hogy melyik path-t használja maszk-nak. ha homogén hátterem van, akkor a magic wand-dal és megfelelő tolerance-al ki tudom jelölni a hátteret, majd inverse selection és néhány pixeles contract után a make work path jól használható, de nem a legtökéletesebb megoldás. viszont a szükség nagy úr, ha nyomdai leadás napján megbombáznak egy halom maszkolásra váró fotóval, akkor kénytelen vagyok ilyen kevésbé elegáns megoldást választani, különben nem lesz nyomdában az anyag, nekem meg leszedik a fejem.
ha csak kitörölném a hátteret, hogy átlátszó legyen, akkor nem tudnám indesign-ban kiválasztani, hogy mely termék maszkját alkalmazza az adott image-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest