-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufancska
tag
válasz ViZion #15883 üzenetére
Nekem nagyon szimpatikus a srác hozzáállása, az oldaláról idézek "A jó logó 5 kritikai szempontot tud alátámasztani. Egyszerű, Emlékezetes, Időtlen, Sokoldalú, Megfelelő. Ezek a szempontok egymásból következnek, vagy inkább összefüggenek. Minnél egyszerübb, annál emlékezetesebb. Így vállik időtlenné. (lásd coka cola logó) A sokoldalusága a felhasználhatóságra utal. Ennek megismerésében szokták az arcualti kézikönyvet megrendelni. Itt merülnek fel a kérdések, hogy mennyire lehet a logónkat nagyítani vagy kicsinyiteni. Hogy müködik-e szinesbe és feketefehérbe, vagy negatívba.
A megfelellősség talán a legtágabb szempont ahol az összes eddigi találkozik, ami a logó késöbbi helytállását tükrözi. Én személy szerint két féle tipusú jó emblémát ismerek. "Az egyik tanárom a nőkhöz haspnlította ezt a kettőt. Van a szép, és van az okos. Ritka az hogy mind a kettő, egyben legyen. " " Ja és ezek után mondom a tervezet logójára, hogy okos, de nem szép.
A helyesírást nem javítottam az idézésbe, hiszen nem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest