- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
Új hozzászólás Aktív témák
-
senszey
csendes tag
hi!
en egy 6A815E1-el talakoztam... es utana szerettem volna nezni neten, hogy milyen proci megy bele... de 100000 orosz oldal utan meg mindig nem tudom mi a helyzet...
tudna vki segiteni?
A. -
béla12
tag
Van-e rajta integrált vga? Mert ha van, akkor az az E1-es. És akkor mindjárt itt a kérdés, hogy mi is a gond a vga-val miért is fagy, miként is fagy? Ha nincs integrált vga, akkor meg az EP-s bios lesz jó
Feltelepítettem a Win '98-at. Most cserélem a Reset gombot... elkopott...
-
kiskonfi
tag
Egyik ismerősömnek, nem igazán akar működni a videokártyája. Álítólag a problémát, a biosfrissítés megoldja. Elég régi a gép (900-as proci) de nem igazán akar újat venni, viszont ez csak úgy spontán kifagy...
Odáig még eljutottam, hogy letöltöttem 2 biost, csak nem tudom melyiket kell feltenni. A gyár honlapja szerint van 6a815e1 illetve 6a815ep1. Erre az alaplapra viszont rá van nyomva nagy fehér betűkkel, hogy 6a815e1/ep1 (paff)
HOgy tudom eldönteni, hogy melyik bios a jó???
Esetleg valakinek volt már dolga hasonló alaplappal???
Mi történik, ha véletlen nem a megfelelő biost teszem fel???
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast White RGB EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!