Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eve84
csendes tag
válasz SonicVersus #16237 üzenetére
Igen, csakhogy én vásároltam gari csomagot még pluszban, így plusz 2 év gari van rajta.
Tehát akkor azt mondod hogy elég lenne egy kompresszoros átfújás?
És azzal nem sérülhet meg valami benne.....? -
Eve84
csendes tag
Acer Aspire 5530? Kinek van ilyen notebookja?? Win7 -el mennyire melegszik? CPU?
Please help, már kétszer leállt magától játék közben (Sims3). Poros lehet?
Vagy irány a szerviz?Légyszi jelentkezzen, aki tud valamit erről a típusról és a win 7 párosításáról.
Köszi előre is. -
Eve84
csendes tag
Hát telepítettem a K-lite codecet, de semmi változás. Ez most miért lehet? Megint a win7-re gyanakszom, mert XP-nél semmi gondom nem volt, Media player-ben, vagy Kmplayer-ben lejátszott mindent.
Ja, és még eszembe jutott valami. Nem az lehet a gond, hogy por ment bele? Hogy lehet kitisztítani szerintetek? Szervíz mindenképpen? Vagy egyéb ötlet?
Előre köszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
Eve84
csendes tag
válasz feco88 #16170 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor ugyanilyen laptopról van szó? És annak is ilyen gondjai vannak mint az enyémnek? Nem lehet szerinted, hogy a win7-et nem bírja, és azzal van baja?
A lejátszóval kapcsolatban: állítottál valamit a media player classic-on? A codec nekem is oké, de azon kívül a beállítáoknál csináltál valamit? -
Eve84
csendes tag
Helló mindenkinek!
Acer Aspire 5530 notebook-om van. XP futott rajta korábban, most WIN 7. Az a problémám vele, hogy gyorsan túlmelegedik. Gyakran játszok rajta Sims3-al. Egyik alkalommal játék közben kikapcsolt, annyira túlmelegedett.
Szerintem túlságosan meleg, de szeretném megkérdezni tőletek, hogy hallottatok-e ilyen esetekről ennél a notebook-nál. Mi lenne a teendő, mit ellenőrizzek le rajta, energiatakarékos, avagy normál üzemmódban menjen? Nemtudom, hogy ez mennyire számítana.
XP-nél is eléggé melegedett, de a win7-tel fordult most elő, hogy le is állt.A másik kérdésem az lenne, hogy tud-e nekem valaki ajánlani olyan videólejátszót, ami a hd-t is viszi a win7-esetén. A media player classic nem viszi, pedig xp-ben működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest