Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz runner 125 #22304 üzenetére
a plusz 2 ev kiterjesztest 365 napon belul barmikor, a tores ellenit 90 napon belul kell regisztralni
@bacsi mindketto jo arra amire neked kell, en az 5742-t ajanlanam
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Tamás24
tag
válasz runner 125 #14028 üzenetére
Nekem ventin semmi nem rakódik le, azonban az én notimban egy oldalon van a GPU hűtőlemezek és a CPU hűtőlemezek sora, Nah onnan ami kijön az kész fertő, viszont hozzáférni nagyon nehéz és néha csak fizikai eltávolítás segít, levegőfújás nem.
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
bonat
senior tag
válasz runner 125 #5878 üzenetére
mindegyiket gépet tudod kb 4GB-ig bővíteni....
mindegyik notiban 2 db RAM hely van.....így mivel én 1GB DDR2-vel (nem pedig 2x512) vettem (Samsung), volt egy szabad hely ezért oda tudtam tenni még 1GB DDR2-őt (Kingmax)...ennek ellenére Duálban mennek
-
twollah
nagyúr
válasz runner 125 #5879 üzenetére
Sokan elfelejtik vagy nem is tudjak, hogy az uj Acer (Gemstone) gepeket a gyarto a Vistara "optimalizalta".
XPt ra lehet rakni, de csak nagy szenvedesek aran es akkor sem biztos, hogy stabil a gep.Ha valaki annyira skot, hogy sajnalja a gep arahoz azt a plusz 20 ezer local creditet amibe a jogtiszta Windows Vista kerul az, hogy is fogalmazzak... ...megerdemli, hogy szivjon a geppel.
Anno nyaron amikor megvettem az 5710Zmet otthon bekapcsoltam, a gep magatol (talan ha haromszor hozza kellett nyulni a billentyuzethez) felrakta a Vistat egy, masfel(?!?) ora alatt es a vegen kaptam egy azonnal minden hardwarerel mukodo notebookot.
Nekem ennyit plusz kiadast megert a Vista.
Und noch dazu...
Amikor majd jon az SP1es csomag az elso idoszakban a kaloz Vistakkal nagy szivasok lesznek...
-
bonat
senior tag
válasz runner 125 #5859 üzenetére
-
frames
tag
válasz runner 125 #5859 üzenetére
Hát igen a fusi-t szidják, az acert is szidják néhol, de azok nem mi vagyunk . Itt a topicban összességében a legtöbben (én is) meg vannak elégedve a gépükkel . Az "új" szériára (gemstone, ProFile) még nem volt rossz szó (ha jól emlékszem).
Az új szériás noteszek még elég újak (fél évesek kb.), uh. messzemenő következtetéseket nem lehet levonni tartósságukról. tény, hogy jól össze vannak rakva, jó a design, ami benne van remélem az is időtálló lesz.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz runner 125 #5855 üzenetére
Az "új" Acer notik meglepően jók lettek. Az eddig tapasztaltak alapján meg végképp. Bár nekem a régivel se volt semmi bajom. A FS 2,5 éve is szidták meg most is.
-
twollah
nagyúr
válasz runner 125 #5855 üzenetére
Jobban jarsz vele hidd el, a FS gepeket szidjak, mint a bokrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- VMware
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest