Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kybic
tag
-
oris
aktív tag
válasz twollah #6897 üzenetére
Nekem is eredeti Acer Vista van fent, alapbeállítás az ALPS mouse driver, az nálam sem működtette az egérgombok közötti négyállású "görgő"gombot.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
-
BluEyes
őstag
A Cpu-Z szerint duálban megy
Persze. És?
Nem tudni, melyik láma hülyegyerek találta ki, hogy csak egyforma modulokkal, és csak egyforma típussal, és izé...de terjed mint a nátha, egy csomó egyéb hülyeséggel együtt. A dualhoz két modul köll, oszt jónapot. Aszimetrikus módban dolgoznak. Integrált vga esetén például nem is mehetnek másképp az egyforma modulok sem, mert a vga csak az egyik modulból veszi le magának a memóriát, így a rendszer számára már nem egyformák a modulok, mégis mennek dualban. Ezen érdekes módon senki nem csodálkozik.[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
oris
aktív tag
Nálam megy az Aero csilivili, szintén GMA950 van a gépben. (Amin viszont mérgelődök: nem működik Vista alatt a képernyőforgatás! )
Érdekesség(vagy nem is az?): vettem a gépbe egy 2GB-os memóriát, majd a próba kedvéért mellé tettem az egyik gyári 512MB-os modult. A Cpu-Z szerint duálban megy !
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Chili7
őstag
válasz Andreas! #6863 üzenetére
Telepítettem a Launch Managert, de mégsem megy az OSD.
Az eszközkezelőben hogy kell frissíteni a szoftvert? Mer bármire jobb gombot nyomok, üres eszköztérat gördít le.Szóval mielőtt a wlan miatt supportot hívnám, szeretnék meggyőződni róla, hogy beszart valami, vagy csak valahol le van-e tiltva.
A broadcom programban nincs letiltva, az eszközkezelőben nincs, az msconfig-ban sincs. Hol lehet még letiltani a wlant? -
rumos14
nagyúr
a két egérgomb közti 4irányú kis izéke micsoda? ez akarja kiváltani a görgőt
-
Ukraan
aktív tag
Egyébként az enyémhez hasonló "kaliberű" notik tulajdonosait szeretném még megkérdezni arról, milyen tapasztalataik vannak Vista-val. Itt főként a GMA950-Aero Glass viszony érdekelne.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
Ukraan
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
BÚÉK!
-
kybic
tag
Csao.
Ez a személyes véleményem:
- a + 1GB RAM természetesen teljesítményjavulást fog hozni ( jelenleg nagyon megéri a RAM-bővítés)
- ha + 1GB RAM-ot beteszel, valószínűleg dualban fognak menni, a Kingmax is elég elterjedt, eddig bevált termék, valószínűleg megy együtt a Hynix-el, 667MHz-eset tegyél, tehát ugyan olyan sebességűt amilyen van is benne.
"...de viszont..."
- sajnos a GMA950 nem igazán a "hard" játékosok videovezérlője, és a szükséges plusz memóriát abból az 1 GB, ill. ha bővítesz 2 GB RAM-ból pótolja, és "ilyenkor" a RAM-ok tudomásom szerint nem igazán mennek dualban, viszont az XP közben jobban érzi magát mintha csak a megcsapolt 1GB -al kellene gazdálkodnia. Egyébént jó gép az 5710z. Üdv.Lenovo... a "vas"
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Az aláírásomban szereplő notival kapcsolatban lennének kérdéseim.Ezek a gép memóriabővítésével kapcsolatosak.
Alapból 1db 1gb-os hynix van benne(667-es). XP-t használok, főleg netezésre, filmre, light-osan játékra(amennyit a "videókártya" enged...), szerintetek lenne értelme +1 gigának a gépbe, okozna vmiféle teljesítményjavulást?
A másik az a célom, hogy a Ram-ok dual-ban fussanak, ehhez mindenképpen két ugyanolyan modulra van szükség, v. elég ha veszek a Hynix mellé egy 1gigás, 667-es Kingmax-ot?
Ja, és mégegy: állítólag vmennyit a GMA sebességén is dob, ha a Ram-ok dualban mennek...
Bocs a hosszú hsz-ért, és előre is köszönöm a segítséget !BÚÉK!
-
Mirones
tag
A ventillátor vezérlésére nincs valami progi?
Mostanában ha menet közben(miután feltöltött az akksi) leveszem töltőről felpörög a venti és nem haggya abba csak a restartal sikerült eddig megoldani.
Ha gyenge akksit kezdek el tölteni akkor is előfordult már, hogy restart kellet. -
Juhiii
csendes tag
Szinte mindenhol a GL tipusról írnak, a módosítható linux firmvare miatt.
Mivel hasonló árban van mind a három (G - GS - GL) melyik a jobb választás?
(a megbízhatóság a fő szempont, az asztali gépen esetleg torrent kliens is futna)
A hozzászólásod alapján gondolom te a GS-re szavazol. -
Andreas!
csendes tag
válasz Varjú Ákos #6875 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában az Aspire 5920G-702G25N egy nagyon jó választás:
Vista Home Premium, 15,4", Intel T7700-2,4GHz, 2048MB, 250GB, Webkamera, Bluetooth, 1GB Intel Turbo Memory, NVIDIA 8600M GT 512MB
Szóval ha ezt tényleg meg lehet venni bruttó 300-ért, akkor szerintem ezt vedd!
A 17"-ost nem javaslom, ha visszaolvasol megállapítottuk, hogy nem jársz vele jobban, mert a képpontok ugyanakkorák, az asztal sokkal nem lesz nagyobb, a VGA is nehezebben hajtja meg de legalább az egész gép akkora mint a ház.
-
Varjú Ákos
csendes tag
Sziasztok !
Három gépet néztem ki; 300e a felső határ.
Főleg CAD-re, zeneírásra (Ableton,Cubase,Reason), és az ezeket kiegészítő dolgokra (esetleg renderelésre) használnám.Aspire:
http://depo.hu/acer/aspire_5920g-702g25n_lxakq0x094
Travelmate:
http://depo.hu/acer/travelmate_7720g-602g25n_lxtnt06001
http://depo.hu/acer/travelmate_7720g-602g25n_lxtmr0z159A legjobb proci-videókártya kombináció érdekelne?
Sokatt számít-e az Aspire t7700-as procija a t7500-zal szemben és hogy a 2 TM közül megéri-e a drágább a vidkarija miatt?Köszi
Ákos -
Andreas!
csendes tag
válasz rumos14 #6869 üzenetére
Az Aspire gépeknek fehér a belseje, bizonyos szériáknak a kijelző körül is fehér. Nekem is jobban tetszik a Travelmate, de ilyen felszereltség ennyiért nem volt olyanban.
A CPU markot megcsinálom ha lesz rá időm.
Bluetooth: ez felszereltségfüggő, van olyan Travelmate amiben van, de többnyire csak a komolyabb felszereltségű gépekbe teszik be, amiknek az ára is komolyabb... Utólag berakatni pedig közel 20000 Ft.
-
erasto
csendes tag
sziasztok!
megerkezett a szervizböl az 5520G-m, csak egy kis bib van vele... Nemet a rendszer... Csupan ujrahuzassal tudom a Vista nyelvet megvaltoztatni, vagy esetleg van valami beallitasi lehetöseg is???
segitsetek!
erasto
-
Axi-Maxi
tag
Üdv
Tudna vki segíteni?
Sehogy sem tudom felrakni az Empowering progit vagyis feltudom rakni ,csak azt irja ki h "Ön nem Acer rendszert használ" Probáltam több Vistával most xp-vel is de igy sem jó :S
Vmi ötlet?
Igyál vizet Axi fizet
-
rumos14
nagyúr
válasz Andreas! #6868 üzenetére
ez tényleg jó, főleg hogy a jelen asztali gépem ennek felét produkája (6600gt, régi p4 proci)
egy cpu mark pöttyöt is tudnál írni?
ezek az apsire-ök csak világos belsővel léteznek? mert így nemigen bejövős
ja és igaz, hogy nincs bluetooth a TravelMate és Expensa sorozatokban? -
Nunder
őstag
Olyan probléma merült fel a notin hogy mikor bekapcsolom és csatlakozni akarok a netre akkor kidobja az újratárcsázás panelt és nem enged kapcsolódni! Ezután irány a Hálózati és bizt. központ és ott rákattintok a kapcsolat vonalára! Akkor választom azt hogy Helyi hálózati adapter helyreállítása és akkor megjavul a net! Na de minden indításkor ezt eljátszani?!?! Driverfrissítés esetleg megoldhatja a problémát? Ha igen egy linket elfogadnék. Ha valami más akkor várom a megoldást! Vista 32bit, konfig alant. Előre is köszi
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Andreas!
csendes tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy a kijelző fényerejét a legalacsonyabbra állítva vibrál a kép? Nem durván, csak annyira kb. mint egy neoncső. Iszonyat idegesítő.
És miért van az, hogy újraindításkor hol megjegyzi a fényerőt, hol nem?
-
Juhiii
csendes tag
Köszi a segítséget!
Ha a NFS - Underground 2 rajta (Aspire 5315) akkor nem is olyan gyenge, nekem legalábbis pont elég, na és ráadásul olcsó is.
IPON-éknál 117.611 Ft. (ACER Aspire 5315-051G12Mi LX.ALE0C.007)[link]
Ennél olcsóban máshol nem láttam.
Veszek hozzá még 1 GB RAM-ot, meg egy LINKSYS WRT54GL routert oszt annyi.
1 Mbit/sec-os KábelNet megosztása (Terrayon TA-102-es modem) két felé.
Az egyik egy asztali gép vezetékes kapcsolattal, a másik pedig a laptop.
(mindkettőn XP Prof).
Bár ez nem az a topic, de jó a router választás? (csak jót olvastam róla)[ Szerkesztve ]
-
Andreas!
csendes tag
Nekem Vista alatt egészen addig nem működött a WLAN és a gombok, amíg nem telepítettem a Launch Manager-t.
Pontosabban nem is kell telepíteni a szoftverét, hanem fogod és belépsz az eszközkezelőbe, ott kiválasztod a billentyűzetet, illesztőprogram frissítése, és kikeresed a Launch Manager inf-jét.
Vista alatt elég ennyi, és onnantól kezdve működik. Előfordulhat, hogy újraindítást kér majd. OSD: szerintem ez csak akkor megy, ha a Launch Manager szoftvert IS telepíted, nem csak a drivert.
-
rene85
aktív tag
-
Chili7
őstag
Olyan problémámlenne, hogy a notim elején lévő wlan gomb nem működik. Megpróbáltam a Broadcom-ban, az eszközkezelőben is engedélyezni, de úgy tűnik, hogy nem megy. Az eszközkezelőben a broadcom 802.11 adapter tulajdonságainál azt írja, hogy:
"Az eszköz nem használ erőforrásokat, mert proléma van vele."
Frissítettem a driverét, de továbbra sem megy a wlan illetve a rádió tiltott. Mi lehet a baj?Mellesleg nem működik az a osd szolgáltatás sem, ami kiírja a képernyőre a hangerő, fényerő változást szemléltető skálát. A LaunchManager-t telepítettem. Nem ennek kéne működtetnie.
köszi -
progibon
csendes tag
Nem sértöttem meg és köszönöm a segitséget.
A Vistával az én esetemben az a baj hogy a kolléga használ egy geologiai programot amit egy külsö cég fejlesztett le és az Ö válaszuk a program hibás futására az hogy a program speciális alkalmazásait nem készítették el a Vista alkalmazói felületének megfelelöre. Tehát ha a nem támogatott akkor nem tudok mit tenni.
A probléma külömben megoldódot csak még nem tudtam jelezni. A gondodt egy gyári memóriamodulhoz betett 2 gb os bövités okozta. Emiatt akadt meg az -XP. A vista miatt bövitettek amugy. Amint kivettem -már kinomban-, ment az XP telepítés. A Vista külömben feltelepült a bövitzéssel is.
Bocs a hossu OFF ert -
sksporky
tag
Igaz hogy 36-40 fok fölé nem melegszenek terhelve ezek a masinák?
-
rene85
aktív tag
válasz agoston84 #6813 üzenetére
van ilyen. nekem hanggal volt ez! olyan halk volt a hang a noname notimon (clevo, de ez csak az alján van egy matricán... szerintem albacomp), hogy muszáj voltam mindig hifire kötni. ha hifire volt dugva és áramba is, akkor nagyon durván adott egy mély búgó hangot folyamatosan. úgyhogy a megoldás érdekel engem is.
-
Andreas!
csendes tag
Szerintem érdemes végiggondolni, mielőtt 17"-est veszel... A kijelző felbontása ugyan nagyobb, de cserébe a mérete is nagyobb, így minőségre kb. ugyanaz, mintha egy 15.4"-es lenne. A nagyobb felbontást ráadásul az integrált VGA is nehezebben hajtja meg, mintha "csak" 1280×800 lenne, bár nem jelentős a különbség.
Amennyibe ez kerül, annyiból tudsz venni hasonló CPU-val egy 15.4"-es gépet, aminek dedikált VGA kártyája van - kérdés persze, hogy neked mik a preferenciáid.
-
ashot
tag
Valakinek van valami tapasztalata az ACER TM7720-302G12N ról? Érdemes ilyenre beruházni?
[ Szerkesztve ]
-
bonat
senior tag
válasz rumos14 #6844 üzenetére
hát...igen pont ez..csak nekem gyárilag 667-es DDR2 volt benne
aztán 5k-ért ment bele +1Gb Kingmax...(miért írtál 10k-t??? )
gépek egyáltalán nincs hangja.....csak akkor ha játszik az ember..de akkor sem nagy...
asztalihoz hozzá sem közelít...
3dmark06-ot már leszedtem..nem rakom fel újra...házi XP-t tettem rá
liux volt rajta...XP-cd be...2partíció volt...azt újra egyesítettem..eggy..és abból hoztam létre
12Gb+62Gb-ot.....aztán XP települt 12Gb-ra.....ennyi... -
breal11
tag
válasz rumos14 #6844 üzenetére
Esteleg winyó problémára meleg szívvel tudom ajánlani a WD MyBook-jait, nekem is az van, és kurvajók. Minden elfér rajta és ilyen 23któl már kaphatóak a 320gigásak. http://www.a4team.hu/index.php?act=3&cat=252
Bár nekem ez van: http://www.aqua.hu/index.php?id=termekek&art_id=44234&
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
aham szóval neked akkor ez [link] van. nem rossz, főleg az ára, csak nekem legalább 120gb, de inkább 160 kellene. memót gondolom kibővítik 1 gigával +10k körül, de a vinyó az kevés.
xp amúgy minden gond nélkül felment, neadjisten nem boltban vásárolt is?
tusz arról mondani vmit hogy mennyire melegszik és mennyire hangos a gép?
és még egy 3dmark2006 cpu pontszámot is lsz köszi. -
childboy
tag
Ill. hány órát kegyeg el?
-
bonat
senior tag
válasz rumos14 #6836 üzenetére
3dmark06 eredmény sztem annyira nem karcsú..itt is ennyikb
[link]még mindíg nem értem hogy h érted: opcionálisan felajánlja minden bolt
megveszed a aptopot...örülnek neked...kifizetés..és ennyi....
akiterjesztés az külön árucikk....ha nem kérted hogy hozzák..akkor ennyi...nem fog téged ott unszolni a kiterjesztéssel........sőt sztem szóba sem jönvoltam személyesen 2 Acer vásárláskor is....kb 1éve meg most enyimen.....
-1éve.. csak notit vettünk...semmi szó nem esett kiterjesztésről (USAnotebook)
-most 3 hete voltam az enyimért...és ott én rendeltem már alapból hotzzá a Kiterjesztett csomagot....Valaki azt sem tudja mivan benne..csak odaadja....és kész...
XP-Vista:
-ezért írtam hogy a Linux-osat vegyed--met arra bármit felrakhatsz ...."olyan mint egy asztali"
-aztmeg amit kinéztél az meg Vistás (gyári partícióval ha jóltudom) -
macer1
csendes tag
akit esetleg még erdekel a windowsos (XP) driverek, a link ahonnan leszedhető. (acer aspire 5315) 107,9 MB
Üdv macer1
http://www.lhp.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=12&g=6&a=524
-
macer1
csendes tag
Sziasztok sajnos én is úgy jártam mint egy páran az acer 5315-el nekem is gondol egyet és ki kapcsol ki kell hogy húzzam a hálozatból csak akkor tudom újra indítani. Most tesztelem amit az előző hozzászólásokban olvastam és ha javítani tudom vele a problémát írni fogok hogy sikerült.(két napja vettem és azóta háromszor telepítettem de semmi változás telepítéskor egyszersem csinálja) Érdekes
-
rumos14
nagyúr
ööö ez miben is jobb?
igen, úgy értem hogy a garit _opcionálisan felajánlja minden bolt, hiszen mind a hivatalos acer "nagykerből" szerzik be. 20k-ért a +2év gari + ajándékok elég jó.
a 3dmark2006 ~1500 pötty elég karcsúnak tűnik. cpu mark mennyi lett?
meg még a vista-ban nem vagyok vmi biztos, hogy nekem kell-e az, xp helyett... -
mob_zzz
aktív tag
Hali.
5315 és Vista. Egyiket sem használtam még úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma, de nem tudok kapcsolódni az internethez. A Hálózati és megosztási központ azt írja, hogy nem tudja azonosítani a hálózatot.
Mit nézzek meg, hova nyúljak? -
andris21
tag
felraktam az empoweringet, de nekem nem teccik, szóval le is szedtem.
az lenne a kérdésem, hogyha ez nincs fent, akkor milyen teljesitménnyel ketyeg a laptop, úgyértem az em-ben lehet állitani különböző profilokhoz CPU sebességet, fényerőt stb.
ha nincs fent ilyen progi és kihúzom a töltöt akkor hogy ketyeg tovább a CPU? -
bonat
senior tag
válasz rumos14 #6831 üzenetére
ACER TM5520-6A1G12
ez jobb..sztem..és olcsóbb..igaz hogy 160Gb.....és 2G RAM
de olcsóbb.....
Mi az hogy +2 év garit minden bolt felkínálja?
nem kínálja fel...ezt csak megveheted garanciakiterjesztés!!
nem kötelező felkínálni.....
(nemtudom hogy megnézted e már de minden Acer gar kiterjesztékhez..jár táska + egér)
Ez a GarKiterjesztés csomag tartalma.......Mindenhol!!!!! (ACER-nél)3dmark
[link] -
rumos14
nagyúr
érik nálam a notivásárlás, az egyik esélyes az 5520G-402G16, elsősoran a tűrhető videókártya miatt. tudna vki egy 3dmark 2003 vagy 2006 teszteredményt írni akinek ilyen, hd2400xt karis gépe van?
ami kicsit elgondolkodtató, az amd proci, hát nemtom, jó lenne vmi átfogó teljesítmény összehasonlítást olvasni a core duo procikkal, és nem a notebookcheck oldalra gondolok.
továbbá a +2 év garit minden bolt felkínálja? és akkor jár ehhez a táska is?
előre is köszija és ami még tökre érdekelne, hogy mennyire melegszik és hangos ez a noti? az msi-kről azt olvastam, hogy csendesek.
[ Szerkesztve ]
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Egy Acer notebook tulajdonos ismerősöm keresett meg telefonon az alábbi problémával. A noti fogja magát és egyik pillanatról a másikra kikapcsolja magát. Hálózatról működik, nem akksiról. A gépen Vista van. Csökkentett üzemmódban nem produkálja ezt a hibát.
Mi okozhatja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
BoSSanCS
aktív tag
-
Jávi
tag
asszonynak a tm5320án recseg a hang ha a dvd olvasóból hallgat zenét vagy néz filmet. ha vinyóról akkor semmi gond... nem tud vki segíteni? tom már kérdeztem.
új driver is fel lett már dobva:S[ Szerkesztve ]
Acer Travelmate 5520G-6A1G08
-
blackmacs
aktív tag
Hali valaki tapasztalt már hasonlót?AS5315-nél ha zenét hallgatok néha recseg a hangszóró meeg akadozik a hang.Eddig nem csinálta most kezdte el eszközkezelőbe minden rendben Valaki tud segíteni?
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Mirones
tag
válasz attila.86 #6823 üzenetére
Táp ról használom, és valószínű, hogy összefügg, de azért az szerintem nagyon gáz ha töltővel zúg!
Nekem ne zúgjon, mert rákenem a hajukraAzért elég gáz, mert ha úton vagyok akkor valószínű nem töltöm a gépet max csak hallgatom fülhallgatóval. (vonaton, repülőn ritkán van erősítő és tv az embernek )
Ha otthon vagyok akkor viszont elképzelhető, hogy tölteni fogom és prezentálom a családnak a munkámat!Kipróbálom töltő nélkül is szerintem igazad lessz sőőőt, de ez nekem a hiba kategóriába sorolandó.
-
Mirones
tag
A minap arra lettem figyelmes (5720z) ha erősítőre kötöm egy sima jack dugóval és felhangosítom nagy zúgás van...... Valakinek hasónló? Teszteljétek lécci a sajátotokat ha lehet.
Amúgy pont ilyen sípolás jön akkor is ha tv-re kötöm a hangot.Egyre inkább szervízgyanús a noteszem még várok 1-2 hónapot, hogy kitaláljam mi a baja még aztán küldöm szervízbe.
-
szipak
tag
hali!
nincs valakinek esetleg egy (közel)halott akksija acer 2410-hez? érdeklne, ha jó árban van
-
LonG
csendes tag
Sziasztok, a gondom az hogy vettem baratnomnek egy Aspire 4315-ot, kulfoldon, csere nincs, csak javitas 1 honap, ami sajnos nem igazan kivitelezheto mert utazom tovabb, a problema az hogy a kijelzo villog illetve nincs kep, csak ha addig baszogatod mig egy bizonyos helyzetben jo lesz a kep, a hely nem allando, tehat valami kontakt hiba lesz. Valaki tud tanacsot adni hogy mihez nyuljak, elektronikahoz ertek, tehat szetkapom se perc alatt csak nem e tud valaki kozelebbit mondani hogy hol lehet a hiba es hogy mi a helyes szetszedes menete? Vagy van e arra lehetoseg hogy az otthoni szerviz gariban megcsinalja?
Koszi
-
andris21
tag
sikerült felrakni az XPt, minden driverrel együtt + 1 órán át töltötte a frissitést, nem győztem kivárni.
a beépitett card readerhez használatához kell valamilyen program? -
csibuci
csendes tag
Kedves aspire 5720G tulajdonosok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a monitor 8ms-os vagy 16? Mert van ahol ez van kiírva van ahol meg az! Észre lehet venni azt a 8ms-os különbséget? Ha igen miben?
-
agoston84
csendes tag
Hellósztok!
Némreg vettem egy ACER Travelmate 5320 tipusú gépet
Lenne egy problámám vele.S-VIDEO -val csatlakoztatom TV-re és vonalak mennek a tv képernyőjén, de csak ha rá van dugva a töltő.
Ha simán aksirol megy a gép akkor meg teljesen tiszta képet ad le.
2 tévén is kipróbáltam. ugyanaz a helyzet. A kábelok nincsennek túl közel egymáshoz (mármint a bejövő áram + S-video).Nem tudjátok mi lehet a hiba? vagy találkozott már valaki hasonló problémával?
Választ előre is köszönöm.
Üdv. -
Blue@X
senior tag
Játék alatti teljesítménye nem annyira rossz(az integrált vgakhoz képest.)
NFS - Underground 2 megy 1024*768-ban közepes grafon.
[link]itt van x3100 teljesítménye gamek alatt.
HD filmeket hardveresen kódolja, ugyhogy nem rossz választás(keveset is eszik, nem melegszik annyiraamúgy meg google barátod: intel x3100 game
[ Szerkesztve ]
-
Year
tag
SZiasztok!
Ha a videó kártya mellé nincs odaírva,hogy integrált akkor az cserélhető?
-
melandri
tag
...én az USANOTEBOOK-nál vásároltam a 4720-as TM-et, net-en rendeltem korrektül válaszoltak,megadták az időpontot mikor mehetek érte...ott a boltban rakattam bele 2GB RAM-ot (ingyen belerakták), majd próba..a telepítésnél a nyelv választásig (vista)elmentünk...mondták nyúzzam 3 napig ha valami van telefonáljak és cserélik a RAM-ot...szóval rendesek és telefonon is korrektül informálnak...ajánlom!!
-
ashot
tag
Valakinek van valami tapasztalata az ACER TM7720-302G12N ról? Érdemes ilyenre beruházni?
[ Szerkesztve ]
-
andris21
tag
sziasztok!
megvettem az új családi notebookot (acer 5310), én is a hardverfutárnál vettem, és tényleg a szemem előtt vágta fel a cimkét. kedvesek voltak. tegnap este rendeltem, ma 3ra mehettem érte. be is röffentettük ott egyből a rajta levő Linpus linuxot igaz hogy nincs benne X, de tetü gyorsan bebootol! megnéztem egykét dolgot, hogy pl vinyón mi van. 2 particio felmountolva, egy linux, egy "windows" nevezetü üres. ezt nem tudom miért van, de a lényeg hogy a 80as vinyó 40/40re van osztva EXT3(asszem) és FAT32. csak pislogtak a boltba amig ott püföltem a varázsszavakat
a jó hir: VAN WINDOWS DRIVER A HOZZÁADOTT CDn! igaz, hogy el van dugva, de mindenegyik readmejében benne van, hogy XP supported. szóval örülünk vincent ;)
majd este/éjjel lesz az install.
remélem tudtam segiteni a hozzám hasonló cipőben járóknak.
ja, kérdeznék is, ez a hozzáadott szoftvercsomag (empowering) megy XPn is, vagy csak Vista? -
sTERNI
senior tag
5520G tulajok segítsetek nekem. Még tavaly vettem egy ilyen csodát és tetszik is, csak Vista-ra vagyok kárhoztatva, mivel XP alatt egy idő után (~1 óra) elmegy a net. Se szó, se beszéd meghal a kapcsolat, és csak újraindítással lehet megoldani a problémát.
Próbáltam a kapott ethernet drivert és az acer ftp-jéről letölthetőt is, mindkettővel ugyanaz. A Marvel-Yukon honlapon ráadásul nincs is ehhez a típushoz letölthető driver.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Előre is köszi!"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
TigerCat
nagyúr
Szívesen ajánlom ezt:
www.pingvin-info.hu
Az enyém is innen van és segítséget bármikor kapok...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest