Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
válasz blackmacs #6289 üzenetére
Mar ne haragudj, de kicsit felbosszantott a hozzaszolasod.
Nem akarjak kicserelni benne a CPUt.
Miert is?
Mert ha elgyaluljak a geped akkor sirni fog a szad, hogy szemet boltosok nem ertenek hozza.
Most meg azert sir a szad, hogy szemet boltosok nem ertenek hozza.
Hidd el en sem nyulnek mas gepehez, hogy utanna egy rossz mozdulat miatt fizessem a szervizkoltsegeket.Mas...
Vettel egy lowend notebookot, most meg CPU akarsz cserelni benne jo penzert.
Nem lett volna egyszerubb ha azonnal egy erosebb geppel inditasz?
Horror aron vehetsz hozza erosebb CPUt, de akkor mar tenyleg ott tartasz, hogy abbol a penzbol amibe akkor fog kerulni a geped (fapad noti + uj CPU) amibol vehettel volna egy erosebbet.A garanciaztatasrol meg nem is beszeltunk.
Mi van akkor ha elgyalulod a gepet?
Vagy nem gyalulod el csak kesobb pukkan el mas miatt?
De a CPU csere miatt ugrott a garanciad?
Akkor mi van?
Megmondom mi van.
Van egy halom szemeted amit talan alkatreszben el tudsz adni, az van. -
-
Hagymariann
csendes tag
válasz blackmacs #6573 üzenetére
Telefonon már őrjöngtem az Acer -rel. Mikor megláttam a levelüket, hogy nem csináltak rajta semmit, teljesen kiakadtam. Kérdezték bekapcsoltam-e már a gépet, mondtam nem, de ha ugyanúgy hibás akkor kicserélik-e? Azt mondták, hogy nem, inkább irány újra a Csehek remek szervíze. Ismét 10 nap. Fogyasztóvédelemhez forduljak? Kész átverés show!! SEGÍTSÉG!
-
Hagymariann
csendes tag
válasz blackmacs #6577 üzenetére
Elektro Pontban vette nekem a párom. Már a vásárlás negyedik napján visszavitte, de azt mondták, hogy nem cserélik ki, hanem MI hívjuk fel az Acer szervízet és nekik nincs több dolguk. Az Acer futárszolgálatot küldött érte és így került a Csehekhez szervízbe. A jó oldalát nézve, a gépem már ült repülőn! Én még nem.
-
RI/OS
őstag
válasz blackmacs #6598 üzenetére
Na ez az, ami egy hozzá nem értőnek problémát okozhat.
Egyébként az még egy érdekes dolog xp-nél (bár ez az 5315nél pont nem számít), hogy ha dedikált vga van a gépedben, ami vesz le a rendszermemóból is ha kell, hogy xp-nél nekem max +256mbot vesz le, vistánál meg 2048at
-
gorlin
őstag
válasz blackmacs #6612 üzenetére
[i8KFanGUI
nekem nagyon bejött mert automatikusan indul a vistával nem ír ki semmit és tökéletesen írja ki a hőfokot[ Szerkesztve ]
-
-
RI/OS
őstag
válasz blackmacs #6966 üzenetére
mi nem tiszta? Próbáltam úgy irni, hogy egyértelmü legyen. Szóval jobb az aksinak, ha nem 10%ig van merítve, hanem teljesen tapasztalataim szerint..
Hagytam én is mindig 10%on a kritikus szintnél a leállítást, fel is ment az elhasználódás mértéke... Mióta hagyom 0%ig, olyan mintha új lenne! -
RI/OS
őstag
válasz blackmacs #7045 üzenetére
én 0%-ot mondtam! :p egyébként külföldi fórumokon írják, hogy ez azért van, mert nem az akku van elhasználódva, hanem az érzékelő jelzi szarul, és ha hagyod 0%ig merülni, akkor ,,kalibrálja,, nekem pl, mikor már 0%ot írt az akkura ment még vagy 10percet a gép.. Aztán levágta az elektronika, úgy hogy be se lehetett kapcsolni, éjjel töltön volt, és reggelre már csak 5%ot írt wear levelre..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Msi Evo 13,4 üzleti laptop ultra book 2 hónapos 34 havi garanciaval eladó.
- Hp i7 ,6th 16GB /m2 ssd
- Dell 5570 Intel core i7 6820hq 2,7ghz 8gb ram 500gb ssd
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest