Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToRR3nt3
senior tag
Én úgy tapasztaltam (az enyémben Intel 950 van) h a kiosztható memória a grafikának az függ attól h mennyi RAM van benne. Mikor csak 512 volt akkor 128 MB-ot adhattam 1 GB-nál már 224-et a grafikai csippnek. Lehet h Nvidiánál is így van.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
CartoonN
csendes tag
Sziasztok!
3104-es notiba akarok még egy 512-es RAM-ot.
Bele tudom rakni házilag? Tehát nehéz, vagy könnyű szétkapni?
Egyébként a 6 és 8 cellás akksi közt mi a különbség?
THX!!! -
Blaise
veterán
üdv !
Acer Travelmate 5720 notival van valakinek tapasztalata ? -
orkester
őstag
Ok, csak azt hittem ha 256ra állítod akkor ad maximum 512őt a vganak.
Nekem 5101 Asp. van, és a gyári biosban nekem is volt ilyen, hogy nem lehetett feljebb venni, de a legújabb biosban ezt javították és már akár 1GB-ot is adhatok neki. Talán majd ahhoz is kijön egy frissebb.
[Szerkesztve]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Hello!
Nálad nem úgy van, hogy ha átállítod, akkor a képernyő jobb oldalán elmagyarázza a Bios, hogy ha pl. 64MBra állítod, akkor max. 128MB lesz a vganak, ha 128ra akkor 128 és 256 között stb.?PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
szanci
csendes tag
Sziasztok. A minap vásároltam egy ACER notebookot. Az elso notebookom szal lehet láma vagyok de megkérdezem. Ez van ráirva:
Up to 528MB Nvidia blabla Turbocache.
Hnamármost szeretném ezt az 528at ''elérni''. Hja 2GB van a gépbe tehát lehetséges. De sajnos nem tudok annyit kihozni belole. A biosban (legujjabb) 256MB a max. Mit tehetek? help. -
orkester
őstag
Szerintem egyáltalán nem gyenge pont a szervíz. Házhoz jön a futár a notiért, majd hozza is, persze teljesen ingyen. És egyáltalán nem tart sokáig, nálam bejelentés napján vitték és már 2. nap kint volt Brnoban és a 8. napon már vissza is kaptam(okt.23-a miatt csúszott 1 napot). De jártam már az EC-CO Kft. Acer szervízben is és ott is rendesek voltak.
[Szerkesztve]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok.
Volt már valakinek olyan gondja,hogy...
egy 4502lmi-m van és a vista van fent,de az oprendszer nem ismeri fel mint notit,és akkus
üzemben nem jelenik meg a teletöltöttség mérő.
És nem is tudom pl a tálcánál bekapcsolni,mert nem elérhető a kipipálás.
Mi lehet a gond? -
ToRR3nt3
senior tag
Elképzelhető h a 3690-ben nincs Bluetooth? Ha be akarom kapcsolni akkor azt írja ki h no bt device, viszont a kézikonyvban nincs megjegyezve h ''Csak bizonyos modelleken'' Hogy van ez???
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
stichus
tag
ha jól tudom, az Acer Brnoban központosította az egész közép-Európai garanciális javításait, ezért van a futáros megoldás, és ezért nincs tovább Rikvest, hála a jó égnek. én már a 2. Acer gépemet használom, és semmi baj nem volt a minőségével, azt leszámítva, hogy az előzőnek 3 év után a fedélzáró rugója eltört, így a végén kézzel kellett rátolni, hogy bezáródjon, de ha az ember normálisan bánik a géppel, ahogy kell, akkor nem törik, kopik jobban szerintem, mint a többi gép. a jelenleginek meg sikeresen kiszakítottam az egyik usb-portját, de ez a bénaságom miatt volt, mert a lógó vezetékre ráléptem és a hirtelen lefelé rántás miatt kitört a műanyag lap a portból, amin az érintkezők vannak, de egy hubbal megoldva
-
Lali87
csendes tag
Hali mindenkinek!
Van nekem egy ACER TREVELMATE 2492 leptopom.
A gond vele a következő:
Már többször tapasztaltam, hogy ha benne marad a meghajtóbban valamilyen CD/DVD, akkor nem indúl el az XP, mert KÉKHALÁL fogad, és ujraindúl a gép.
Már többször jártam így, de legutóbb kivettem majd visszatettem a DVD és utána jó lett. De most nem használt semmit.
HA tapasztal valaki hasonlót, akkor írja le hogyan sikerűlt megoldani a problémát. -
Gyantusz
tag
Üdv!
Kinéztem egy laptopot (ArchiCAD-re kellene):
Acer TravelMate7520G
[link]
Az érdekelne, hogy lehet-e benne cserélni:
- a chipset-et (pl. ATi M690G-ről M690T-re)
- a videokártyát (az árlistában ATi X2400 XT szerepel) MXM-nek hála ([link]), illetve
- az Acer gyárt-e/forgalmaz-e WUXGA-s TFT LCD-t (a listában WXGA+ van).
Mivel maholnap minden zárva van, nem tudom megkérdezni az eladókat, és jövő héten sem biztos, hogy ráérek beugrani bóótba...
Thx!
[Szerkesztve]Örülj ifjú ember a fiatalságodnak! (A prédikátor könyve)
-
Chili7
őstag
No! Mi lett a Rikvest-tel?
Mert amíg volt, addig az volt a gyenge láncszem. Most mi a baj a szervízzel? Sokáig tart?
CortezX!
Amúgy még a ház minőségét szokták kritizálni, hogy törik, meg kopik, melegszik. Én mondjuk asztalon használom, és csak nagyritkán hordozom, - de nekem se nem kopik, se nem törik.
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
Sziasztok!
Acer notebookokhoz hol lehet drivert, biost upgradelni és van e értelme? Az acer.hu-n sehol se találom....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
boodis
csendes tag
köszi már megoldódott...formatáltam a másik partíciót is és utánn oké minden...nme tom mitől jött rendbe de jó....minden lassú volt
-
CortezX
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék venni egy Acer notit 150-170e körül és érdekelne pár dolog mivel nem nagyon ismerem őket. Először is az érdekelne milyen a minőségük, gyengéjük van-e (és ha van akkor mi? ), továbbá mennyire jók ezek az intel vga-k bennük.
Előre is köszi a válaszokat! -
boodis
csendes tag
hello
meg lett a gép
acer aspire 5672
csak az a baj hogy telepítések után rettenetes lassú....
menjen vissza a boltba? vagy van ötlet? -
Beatbox
csendes tag
válasz Zsolo007 #2472 üzenetére
Szia!
Sajnos már én is írtam ezzel kapcsolatosan itt. Nekem továbbra is terheletlenül 1 gigán 65 fok körül mozog, ha felmegy 1,6-ra, akkor 70 fok fölé ugrik, és ha sokáig megy a proci terheléssel, akkor 75 fölé is megy a hőmérséklet.
Szervízben volt már egyszer, sajnos nem segített rajta, nem lett jobb, csak annyit értem el vele, hogy 3 hétig nem tudtam használni a munkámhoz. Így most is csak kizárólag asztalon, mert pl. ölbe venni 3 perc után lehetetlen, ha csak nem akarok égési sérüléseket....
Azt hiszem majd ősszel, ha már tudom majd esetleg nélkülözni, akkor kiharcolom a cserét, mert az Acer nem hajlandó nekem segíteni, illetve mindenképp azt akarják, hogy küldjem szervízbe. -
Zsolo007
tag
Sziasztok!
Olyat keresek akiknek TM4272-je, vagy hasonló konfigú notija van (Core Duo T2300E, MR X1600).
Akinek ilyenje van attól kérdezem: Nektek terhelve (valami komolyabb 3Ds játék alatt) hány fokos a proci?
Nekem 70-80 között mozog ebben a nagy melegben, inkább a 80-hoz közelebb, és eléggé ''rémisztő'' a dolog, egyszer kétszer besípolt már melegedés miatt. -
lujo2
csendes tag
segítségeteket kérném. A két notebook között mi különbség van teljesítmény, gyorsaság, melegedés, stb között? A Mobile Intel® Core2 Duo T5500 (2mag,64bit) annyival jobb az Mobile AMD Turion64 X2 TL50(2 mag,64bit)-nál, mint amekkora az árkülönbség:
ACER Aspire 5102 NWLMI 155.999 Ft
[link]
ACER TravelMate 4233 NWLMI 203.999 Ft
http://www.notebook.hu/notebook/acer/travelmate/tm4200/travelmate_4233nwlmi -
nagyito88
aktív tag
jah a RIVATUNER nem jo
-
nagyito88
aktív tag
halika mindenkinek ,kéne egy olyan progi mivel lehet vistán viszavenni a vga sebességét,mert az acer travelmate 4652 lmi készülékem tulhevül és ujjraindul nagyteljesitményü 3d leadásánsál de ha leveszem a sebességét fullba futtatva a játékokat nem melegszik,na most a vistához nem találtam müködő tuning progit,valaki segitene?mert csakez köt az xp-hez.
ebben az acerban Tipushiba a nvidia geforce go 6600 kari,de mondjuk az ujjab videokarikat is veri,kivéve a 6800.szal jo csak ez az egy bajom van vele. -
yankoo
tag
hi lenne egy kerdesem! acer aspire 5610z notija van egyik ismerosnek es ugye van rajta a d2d system recoveres akarmi az 10 giga at hogy lehetne hogy a vista lassa a particiot es esetleg letudjam szedni a rajta levo dolgokat
-
csigafej
tag
Sziasztok!
most ez lehet hogy hülye kérdés, de nem vagyok biztos a dologban. az hogy Dual-Core processzor van egy gépben és ott van mögötte hogy mondjuk 1700Mhz akkor az 1700mhz-es proci? vagy 1700 x2, mivel dual szóval 3400mhz? -
luciferk
senior tag
válasz Levi123 #2461 üzenetére
Köszi a választ,de főképpen a gari bővités összege érdekelt volna,feltételeztem,hogy ebben a topikban van olyan user akinek hasonló notija van mint az enyém és bővitett már garanciát rá,mert gondolom,hogy nem mindegy,hogy egy 200K-s vagy egy 600K-s notról van szó,legalábbis a garibővités összegével kapcsolatban.
-
Minatherith
csendes tag
Helló!!!
Ha valakit érdekelne lenne egy eladó Acer aspire 3690-es notim 6 hónapos Vista van rajta aki többre lenne kíváncsi az írjon privit pls!
Az élet szép de nem itt!
-
AstaEste
csendes tag
Hali. Egy kis segitseget kernek.
Van egy Aspire 3692WLMi lapim.
Az Everest szerint egy Intel Calistoga i945GM/PM alaplapi chipsetem van es egy Celeron M 1.6-os proci fityeg benne.
Erdeklodnek, hogy ebbe az alaplapba milyen procikat lehet meg beletenni.
Nem vagyok nagyon otthon hardver temaban.
Minden valaszt koszonok elore.
UdvEngem kacsává változtatott.......de már elmúlt
-
sbazsi
veterán
azt mondja meg nekem valaki, hogy miért nem lehetett normálisan xp prot tenni a notimra.
acer travelmate 4101.
Telepítésnél már a formázásnál kezdődtek a gondok. 10%nál megállt.
aztán végül csak leformáztam, és felment az xp.
az sp2 frissítéskor viszont elszállt. read errort jelzett.
most visszatettem a gyari xp home-t. azota tünetmentes. -
orkester
őstag
válasz hehehehe #2453 üzenetére
Én meg nem találtam meg a pasztám. Szerintem Kedvesem megint kidobta, mint a múltkor és természetesen megint nem emlékszik rá, hogy elpakolta volna. Úgyhogy tettem rá Spire hűtőragacsot átmenetileg az Ati magra.Hátha az is jobb mint a gyári. Kíváncsi leszek javít-e valamit egy másik ventillátor, bár nekem nem tűnik gyengének ebben.
csigafej: A 2 mag mindenképpen előny,a notihoz meg amúgy is kapsz Vistát, nem is kell nagyon előre tervezni. A 7300go nem tudom mennyire jó, talán néz meg ezt: [link] Itt kapsz némi képet a teljesítményéről. A notiban 2x annyi ram is van. Szerintem jó választás. Persze ez csak az én véleményem.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
csigafej
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy láttam egy laptopot: Acer Aspire 5613 zwlmi, nvidia go 7300 vga kártyával, itt a linkje is: [link]
Szóval, a kérdés hogy ez mit tudhat vajon? nekem főleg netezésre, photoshop-ra, néha egy kis játékra kellene, én a mostani gépemmel is elégedett vagyok (2400+ xp, 512ram, gf3 ti200), ehhez képest mekkora előrelépést jelentene a fenti laptop konfiguráció? az hogy két magos, az sokat dob rajta? pl vista esetében, ha előre gondolkozom?
előre is köszönöm a véleményeiteket!
üdv:
gyuri -
hehehehe
tag
válasz orkester #2452 üzenetére
pont most kentem ujra ezustpasztaval...valami nemjo megkell majd ujra csinalnom.viszont egyre jobban kezdek gyanakodni a ventillatorra...egyreszt eleg hulye hangja van masreszt meg sztem nem hut rendesen ez lesz a baja...a vinyom is azert forr sztem mer kozvetlenul a proci mellett van.probalok szerezni valahonnan egy masik ventit aztan majd irom hogy mivan..
-
orkester
őstag
válasz hehehehe #2450 üzenetére
Nekem sem lett jobb, de valami biztos túlmelegszik, mert ha megy valami légáram a notira, akkor már nem fagy meg. Viszont tegnap itt hagytam a gépet bekapcsolva, baromi meleg volt a tetőtéri szobámban, semmi nem futott rajta és kb. 10 perc múlva fagyott is. Pl. most 26fokos szobában Everest szerint HDD 33, CPU 31 fokos, így ezek biztos nem problémásak. Talán a GPU... Mert Vista alatt ha VGA igényes programot indítottam, sokszor villant egyet a képernyő és közölte, hogy a VGA súlyos hiba után állt helyre és persze bezárta az alkalmazást. Megpróbálom újrapasztázni, hátha segít.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
SonicZ
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan megválnék Acer Travelmate 4222nwlmi notebookomtól. Szeptemberig garos. Be tudnátok árazni, hogy kb mennyit ér ez most:
képernyõ méret: 15.4'' WXGA+ 16:9
képernyõ felbontás: 1280x800
processzor: Mobile Intel® Core Duo T2300 (2mag)
processzor frekvencia: 1660 MHz
chipkészlet: Mobile Intel® 945 Express
memória:1024 MB DDR2/667
merevlemezes meghajtó: 100GB 5400 rpm
optikai meghajtó: 8x DVD+-RW DL SM drive
grafikus vezérlõ: Intel Graphics Media Accelerator 950
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
válasz hehehehe #2447 üzenetére
Csak nem alaplap hiba. Tegnap levettem a hdd-nél levő burkolatot és utána videót vágtam, rendereltem, szóval dolgozott a gép és azóta !még! nem fagyott. Ha ez még így lesz egy jó pár napig akkor valószínű, hogy az lesz a gond.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
-
-
orkester
őstag
válasz hehehehe #2445 üzenetére
Hello!
Nekem is fagyogat a noti, és most, hogy írtad, megfigyeltem, hogy akkor történik, mikor igen forró már a hdd. Majd én is kipróbálom ezt a stress tesztet és kiderül. Bár ha ez a baja, akkor nem tudom mivel lehet orvosolni...PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
hehehehe
tag
hali, van egy kis problemam a laptopommal...egy acer 5024wlmi-m van es sztem a hdd-m nem kimondottan normalisan mukodik. futtattam rajta egy hdd stress tesztet es 62 fokig emelkedett a homerseklete, a gep eleg gyakran teljesen total kessze fagy(semmire nem reagal minden megall csak a kikapcsolas segit rajta), sztem emiatt de nem vagyok biztos benne. valakinel valami hasonlo elofordult mar?
-
orkester
őstag
Hello!
Szoftver. Ezt telepítsd:[link]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
VigO
tag
Hello!
4222-es gépem van, és nem jelzi ki a képernyőre rikító zölddel a hangerő, fényerő változtatást, stb.
Ez miért van? Mi felelős a kijelzésért? Szoftver, vagy hardver? (mármint telepíteni kell-e, vagy pl bios?) -
ludus
aktív tag
válasz lastknight #2440 üzenetére
én ugyanígy jártam annak idején amikor bővítettem, nekem is dualban megy a 2x512Mb, én is vártam a csodát de nem történt meg
-
hdman
őstag
válasz lastknight #2438 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, én is vettem bele még 512 ramot. Az enyém érezhetően gyorsabb lett, filmnézés közben szinte nem is olvassa a winyót, stb.
Ugyanolyat vettél bele mint ami volt? ( márka,sebesség) ha kisebb sebességűt vettél beée mint ami van benne alapbol, akkor a gyorsabbat is ahhoz igazitja. Talán emiatt nem érzel gyorsulást. Remélem érthető volt. Esetleg egy everestet is felrakhetsz megnézni hogy dualban mennek-e, és kipróbálhatod a memória irás olvasás sebességét 512 ill 1 g rammal is.Sopron city :)
-
lastknight
csendes tag
Helló!
Vettem az Acet Tm2492-es gépembe még 512 ramot, de semmi előnyét nem tapasztalom... Amikor az asztaliba vettem anno, akkor sokkal fürgébb lett a windows. Hát, kár, de majd eladom, ha feljebb mennek a memóriaárak. -
lacos001
senior tag
válasz lacos001 #2434 üzenetére
Az is roppant érdekes,hogy ma a szervizes nagyokosok rájöttek talán,hogy hardveres a hiba,és nagylelkűen felajánlották,küldenek drivert,ami csak nekik van meg,neten sem fellelhető verziót,és majd az megold mindent.Ha nem igy lesz,akkor viszi el a futár.De nemtudott megérkezni a driver mailbe.
-
Zsolo007
tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy TM4272-t amiben mobility x1600 van. Kiírás szerint 128mb saját ramja van és még 128-at tud ''lopni'' a rendszermemből. És 64bites az interfésze. Azóta felfedeztem egy-két furcsaságot: mikor raktam bele memót jobban körülnéztem benne és meglepő dologra leltem: 2db memóriachipje van a vganak, ezek tipusszáma: HY5PS561621A
Rövid vadászat után kiderült, hogy ez bizony egy 256-as modul (tehát ha jól értelmeztem hynixék számozását (hivatalos doksi alapján) akkor 2x128mb ddr2 sdram). Namost ez eléggé ellentmond a hivatalos specifikációnak. Érdekesség még, hogy az everest (ultimate 4.00.976) azt írja ki, hogy összesen 512 mega videómemóriája van, viszont az egyértelmű, hogy csak 128 az amit a vga használ sajátot, a maradékot a rendszermemből veszi el (1,5giga van). Kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen mód arra, hogy aktiváljam a második 128-as memóriamodult? Valamiféle bios flash, vagy hack?
Köszönöm! -
luciferk
senior tag
Közeledik a notim (TravelMate 4102WLMi) 1 év gariidő lejárta 10 és fél hónapos a kicsike,vajon mennyibe fájna 1 vagy 2 év gari hosszabbitás?,amúgy a noti jó egészségnek örvend semmi gond vele de hát az ördög nem alszik ,az aksija még most is 4 ó 20 percet bír aksi kimélő módban.
-
orkester
őstag
válasz lacos001 #2431 üzenetére
Ok, csak nem mindenki szaki, aki itt kérdez, ezért fontolgattam ennyit.
Nah reméljük nem egy ''szagember'' veszi kézbe a gépet és hamar visszakapod megjavítva.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Caesarion
aktív tag
acer orbicamra ( acer 5672-re) jött már ki használható szoftver?
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
lacos001
senior tag
válasz orkester #2430 üzenetére
Akkor még csak 1 gépre volt netem,most vettem routert Linksys WRT54GL-t pontosan.....
Gondoltam jó lesz minden,Vistával is csak wireless ment pár percig ismerősnél,itthon nem volt rá alkalom,de xp óta (2 napja ) semmi.Igen,futár jön érte holnap,aztán majd megoldják,mert már minden okosságom elfogyott,pedig szaki vagyok
''Nem ártott volna kábelle is kipróbálni, mert ugye az 2 külön eszköz.''
Erre csak annyit,nincsen ethernet eszköz xp alatt a laptopba,elég érdekes,semmi a világon nem mutatja meg. -
orkester
őstag
válasz lacos001 #2429 üzenetére
Nem ártott volna kábelle is kipróbálni, mert ugye az 2 külön eszköz.
Futár megy érte? Jó a szervíz, mert nekem anno a cseh központjukba vitték és ha nem lett volna ünnepnap, 1 héten belül már vissza is kaptam volna.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Nincs mit...de, hogy ne legyen gond: [link] Ez pont a 3690hez van.
lacos001: akkor lehet a hardverrel lesz a baj A Vistával sem volt net?
-
-
-
orkester
őstag
válasz lacos001 #2423 üzenetére
Hello!
Az Acer dirvereket is próbáltad?[link] Fura, hogy nem ismeri fel...nálam pl. a vezetékes kapcsolatot driver nélkül is felismeri.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
lacos001
senior tag
Hi mindenkinek!
Rövid történet és totális butulás van fejemben.2-3 hete meglett vásárolva az Acer Aspire 5610 Z család 5613 ZWLMI tipusú gépe,amin alapból volt Vista Home Premium.azt a minap legyalultam,nem egészen nyerte el a tetszésemet,ráhúztam tegnap xp-t.Gondom a következő.......
Akármilyen okossággal is próbálom a neten keresni a modem drivert illetve ethernet illesztő dolgokat keresni a neten,sikerül,de valamilyen úton-módon egyik csomag által sem lehet laptopon a neten müködésre bírni.Egyszerűen nem ismeri fel az xp sem.(ethernet vezérlőnél sárga kérdőjel eszközkezelőben...)Sem a modem,sem a router nemlátja,mert ugye mit is lásson!
Namost akkor az van,hogy fogalmam sincsen mi is történik,vagy nincsen tudomásom valami nagy titokról?!.....
Ha valaki felvilágositana,azt nagyon megköszönném,pláne ha okosságról van szó. -
orkester
őstag
Hali!
Innen nekem jön: [link]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Balus
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nincsen telepítő CD-m és a Launch managert szeretném feltenni, de 2 napja nem tudom a honlapról leszedni. Valaki átküldené mailben vagy feltenné valahová. Ezer hála és köszönet előre is. -
orkester
őstag
Mázli.
Egyébként 2 hiányosság eszembe jutott. Ritkán, de használnám az s-video kimenetet és egy firewire port sem jött volna rosszul. Utóbbihoz már ideje lenne vennem egy kártyát...PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
TeeJay
félisten
válasz orkester #2418 üzenetére
jaja mikor megvettem a 3103NWLMI notit a papírján még 80gigás vinyóval meg 4cellás akksival írták
a gépben meg már 120gigás vinyó meg 6cellás akksi volt(kicsit örültem)
akkor jó lesz ez pláne ilyen príma áron
most látom hogy edigitalban lehozzák mégolcsóbban
[link]
[Szerkesztve]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
orkester
őstag
Hello!
Nekem ilyen van és szerintem nem rossz gép. Legalábbis így kb. 7 hónap távlatában nincs mit nagyon kritizálnom(ja, de igen...vásárlás után pár héttel már 20GBal nagyobb vinyóval és 2x annyi rammal adták, u.azon az áron , na de ez... ). A céljaidnak bőven megfelel.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
TeeJay
félisten
erről mi a véleményetek?
[link]
ACER Aspire 5101ANWLMi
ballagásra lenne ajándékba főleg netezni meg office meg ilyenek
nuku játék és szerintem az se lényeg hogy csak 2-2,5órát megy akksiról
van valakinek ilyen?
nálam egy Aspire 3103NWLMI van és elégedett vagyok azzal is
ez meg még jobb mivel duplaannyi ram meg gyorsabb proci
ha valaki már vett ilyet írja meg nekem milyen
thnxMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
VigO
tag
válasz Pistu0628 #2415 üzenetére
Erre sajna már nem tudok mit mondani, mert nekem ilyen problémám nem volt. Nekem csak akkor írja ki ezt, amikor pl msn-en használom, és mellette bekapcsolom a kamera saját progiját.
Próbáltad úgy is, hogy nem a saját progijával, hanem rögtön pl msn-nel vagy skype-pal?
Világít a ledje? Akkor világít, amikor működik (képet vesz és továbbít).
A konfigurációs progiját sem tudod beindítani, és állítgatni?
Sztem mostmár működnie. Sajna többet nem tudok segíteni. -
Pistu0628
csendes tag
Köszi a tippet Vigo mots már felismeri új eszközként a kamerát csak most meg azzal van baj hogy azt íja hogy más program használja pedig nem.
Már az adatforgalom korlátozását is kikapcsoltam intézőre meg képolvasóra de semmi
szóval megint nem tudok haladni vele.
Ha erre is van tipped kérlek ÍRJ.Ja és a softwert is feltettem már meg külön csak a 7110 drivert is de nem sok változás van
Előre is köszi a segítséget!!!!! -
Gandras88
csendes tag
Sziasztok nekem 5672 wlmi van és nemtudom hogykell biost frissiteni nemtudom hogy mit kezdjek a fileokkal, föltelepitettem a winflasht de mikor rámegyek hogy flehs , akkor hibát ir ki ha a másik exet inditom el (plash16) akkor meg valami memori manageres et nem talál es error tudtok nekem segiteni? , igazábol azt várnám hogy a vgat begyorsitaná x1600 van benne de a memo savszel csak 64 bit arra gyanakszom hogy mivel nem dual chanel ben futnak a memoriak (tehát igy 64bit) és lefoglal még magának memoriat akkor a sajátját is lebutitja 64 re,(most nemtudok a biosban memoria foglalást állitani) vagy ez hülyeség HELP PLS
-
VigO
tag
Na megvettem 2x512 667-es kingmaxot
ÉS MEGY 667-en, dual-channelben
Az ACER információs rendszerében ne nagyon bízzatok. -
VigO
tag
Sziasztok!
Úgy tudom legalább 1 valaki van a fórumon rajtam kívül, akinek 4222-ese van. Ha van valami szaki, és biztos abban, hogy másik változatban is ugyan olyan alaplap van, mint ebben, akkor az is jó.
Memóriabővítés lesz valszeg vizsgák után, és elvileg tud memóriát kezelni 667 MHz-en ez a gép (945GM), de nem 667-es memóriát 533-on, hanem 667-en.
Mi a véleményetek erről. Az Acer magyarországi infósa azt írta, hogy csak 533-on megy a dolog, azért volt benne gyárilag is 533.
Az FSB 667, az 100%. Az everest is azt mondja, hogy tud memót 667-en nyomni.
Vajon mi lehet az igazság, ha 533, akkor miért???
Kössz -
orkester
őstag
válasz orkester #2363 üzenetére
Na a hőmérséklet gondom megoldódott. Procicsere(Turion x2 TL-52) miatt újrapasztáztam(na és persze kitakarítottam a hűtő lamellákat) és most 35-37 fok netezéssel. Az mk-36 43 volt gyári pasztával. Na persze lehet, hogy az mk-36 eleve jobban melegszik...
-
killaruna
csendes tag
sziasztok, annyir lenne a kérdésem, hogy van egy régebbi acer laptopom (aspire 1363) és volt egy jó pár hónap amíg be sem kapcsoltam, és ezalatt úgy néz ki h az aksi tönkrement, mert régebben egy órát még birt, de most konkrétan, ha kihúzom a hálózati adaptert, azonnal kikapcsol, mintha nem is kapna áramot már az aksiból. lehetséges ez, h az aksi ennyi idő alatt egyszerűen tönkremegy? vagy van vmi tipp, hogy miként lehet bele életet lehelni? hiába rakom rá a laptopot a hálózatra, nem tölti fel az aksit.
ötlet?
köszi! -
Tomics
addikt
egy pár hetes acer 4230 kijelzője miért zúg?
nem nagy gond, csak zavar. valszeg a hétvégén visszaviszem, én nem nyúlok hozzá.
tipp?PH! addikt since 2004
-
FireLord
aktív tag
sziasztok, segítséget szeretnék kérni. Adott egy Acer travelmate 2310-es laptop, és olyat csinál hogy nem működik a billentyűzete, a touchpad pedig ha probálom az egeret mozgatni akkor is alig mozog. Multkor lemerült 2x az aksi de teljesen, és azóta csinálja ezeket. Már a windowst is ujratettem 2x, de még mindig csinálja.
Van valakinek ötlete/tanácsa hogy ez mitől lehet? -
spammer
veterán
válasz Levi123 #2402 üzenetére
Köszi, azóta újratelepítettem a rendszert, drivert is újra raktam (Vista kompatibilis) és azóta nem fagyott.
Így most megy a Catalyst Control Centerrel, de meglesem majd az Empowering dolgot is, köszi
[Szerkesztve]„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Levi123
senior tag
válasz spammer #2396 üzenetére
Szia!
Fényerő: Fn + nyilak
Reset gomb: nincs rajta külön reset gomb, a power gombot kell nyomva tartani kb 8-10 másodpercig ekkor kikapcsol, majd vársz egy kicsit és újra bekapcsolod.
Lehet, hogy az a program amit az ati honlapjáról szedtél le nem kompatibilis a vista-nak nevezett.. (... Van akinek biztos bejön a vista)op rendszerrel.
Megj: sztem nem kell itt külön fényerő állítgató program ott van a billentyű kombinációs megoldás vagy az Acer Empowering Technology.
[Szerkesztve]Levi
-
kadipapa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék valaki hozzáértőtől kérni az acer notebookom gyári vincsesztere tönkrement az uj vinyón nincsen szerviz partició. kérdésem: hogyan lehetne a régiről valahogyan átmenteni, vagy a meglevő telepítő lemezek felhasználásával ilyet készíteni.
A régi szerviz partició tartalmát ghostal lementettem, megvan.
A gépem Acer Travelmate 4102WLMi
Előre is köszönöm a fáradozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest