Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
0utsider
tag
válasz creedszl #63768 üzenetére
Picit elmaradtam a podcast-ek, beszélgetős gameplay-ek hallgatásával.
Ezeket egy-egy sandbox survival játék közben szoktam bepótolni.
Így újra előkerült a nálam is a Minecraft. Immáron VR-ban.
Tehát már érdemben is tudok válaszolni a kérdésedre.Több mód is van rá hogy vr-ban lehessen tolni.
1) Letöltöd a questcraftot. Felteszed magára a HMD-re sideloaderrel. Így pc nélkül is lehet tolni. Sideloadert még nem használtam. De biztos lesz itt olyan, aki tud ebben segíteni.
2) Letöltöd a Cruseforg alkalmazást pc-re. Beírod a keresőjébe, hogy VR. Szerintem minden találat tartalmazni fogja, de azért nézd meg, hogy a Vivecraft mod szerepel e a telepített modok listájában.
3) Ha nem kellenek egyéb modok, akkor a vivecraft külön is telepíthető. A saját oldalukról letölthető. Mivel nem teszteltem, így nem tudom, hogy a Forge-ot - ami a steam mellett a mod alap függősége - alapból tartalmazza e.
4) Elméletileg van egy MCXR nevű mod is, ami régebbi verzióko működne. Nekem nem sikerült normálisan belőni.
Én a 2. opciót választottam. Viszont mivel nekem nem kell a 6DOF vezérlés, ezért volt még vele munka. Ha billentyűzet + egérrel szeretnéd játszani, akkor a vr options alatt át kell állítani a seated módra. Ez vissza adja a billentyűzetnek az irányítást. De az egérnek csak részben. Jobbra-balra lehet mozgatni az egérrel a nézetet, de fel-le már nem. Azt a HMD vezérli. Mivel nekem ez így nem tetszett, ezért írtam a supportnak, akik készítettek nekem Head tracking mentes verziót. Ez kezdő vr-osoknak nem ajánlott, mivel a kamerakép bármerre nézel fizikailag, ugyan azt fogja mutatni. Viszont itt már lehet nézelődni le-fel irányban is az egérrel.
Ha valakit érdekelne itt egy [link] ahhoz a verzióhoz, amit kaptam.
Ezt 1.20.1-es MC-hez lehet használni. Én a TechVR Immersion plus [FABRIC] moddal használom. Annyi pluszt kell még elvégezni, hogy az optionsviveprofiles.txt-ben az "ignoreHeadTracking" értéket át kell állítani true-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest