-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz kiskuplung #59624 üzenetére
"Azért ajánlott, mert Magyarország nem támogatott ország és ennek ellenére hibátlan az ügyfélkezelés és a cserék intézése.
C verzió pedig a szürkeimporter mangafigura aki most látom megint előkerült, áldassék a neve, ahol jó kis magyaros ügyeskedéssel lehet Questhez jutni. Aztán ha baja van, akkor viheted az osztrák/német MediaMarktba ahol aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled."Tehát ha az ügyfélkezelés hibátlan, akkor nem mindegy, hogy a szürkeimportőrtől veszem, aki mellesleg még az osztrák MM-ből származó számlát is adott?
A "Sátán" nekem rögtön mondta a garis kérdésemre, hogy vagy én intézem a cseh központtal, vagy odaadom neki és ő elintézi, de ajánlotta azt is, hogy 2 évig náluk van cseregarancia, tehát kicserélik nekem a cuccot. Nyilván ez utóbbi két dolog erősen kérdéses míg valaki ezt tényleg nem igazolja, de ezek szerint a cseh központtal gariztatás működik. Szóval nagy gond nincs.
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsolt_71
csendes tag
válasz kiskuplung #59624 üzenetére
Ki az a mangafigura?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest