Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz Jinxb1rd #35712 üzenetére

Hehe, szerintem a többiek már megoldották, csak az Összefoglalóba kellene beírni, amit a2d2, barcalaci84 és kazmerr :R összegereblyézett. Nekem legalábbis meglepően könnyen ment minden az írásaik alapján. A VD-hez azért kell egy IT-s véna, ezzel a Sidequest-ezéssel, meg minden, de a Linket én oda merném adni az asszonynak is, mert csak bedugod és működik.

CV1-hez képest ami szerintem sokkal jobb, az ugye a kép élessége, valamint hogy a kábelmentes megoldás szerintem is nagyon jó, Beat Saberben ugyanolyan pontokat csináltam (és talán annyira nem vagyok béna, van ahol top 300ban vagyok).
    Önálló headsetként egyszerűen tökéletes, csak kicsit lenne könnyebb és vékonyabb, és el is felejteném, hogy hol vagyok. Na, majd a Quest 3 jövőre :D Az, hogy itt összevissza császkálok a szobában, és passhtroughban mutatja, ha kimegyek a boundaryból, ez tiszta sci-fi. Az is sokáig fog tartani, hogy abbamaradjon az a reflex, hogy ha egyet fordultam balra, akkor utána egyet forduljak jobbra is, hogy ne tekeredjen a kábel, mert ugye.. nincs kábel. :)

Ami viszont rossz, az amiket leírtam, de kis szerencsétlenkedéssel elfogadható szintre lehet hozni: kicsit orrnehéz a headset, és rugalmas a fejpánt, ez a kettő együtt garancia rá, hogy vagy ráhúzod a fejedre erősen. és akkor megfájdul a fejed, vagy az kockáztatod, hogy lötyögni fog a fejeden. És mivel annyira éles a kép, sokkal jobban látszik, ha nem vagy a sweet spotban.

Ami nekem még rossz volt, hogy a kontrollerek egyértelműen rosszabbak, mint a CV1-é, dehát ezt szerintem mindig le fogjuk írni a következő pár évben még. Nehezebbek és egy kicsit mintha lötyögne benne az elem. Ez a kifele álló gyűrű az inside-out tracking miatt nekem nagyon idegesítő, Onwardban rendszeresen összeütöm őket, és így emlékeztet, hogy VRban vagyok, Until you fallban meg fejbe szoktam vágni magam. Az is fura, hogy nem tudom megvakarni az orromat, mert egyből koccol a headsetbe :)

Amúgy érdekes, hogy neked ilyen sokáig jön, de van egy haverom, aki 2 hete rendelte és még mindig nem dispatchelték, UK Amazonról. Én meg csütörtökön adtam le, és kedden itt is volt. Mondjuk az enyém 256os, az övé meg 64es lesz.

Új hozzászólás Aktív témák