Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
matezzo
kezdő
A skyrimot mindenkép meg szerettem volna venni, és még 15-ért se tűnik rossz vételnek.. hogy mit csapnék hozzá, abban bizonytalan vagyok.. a first person shootereket nem szeretem, ráadásul eléggé rosszul vagyok a vr-ban való mozgástól.. lehet a skyrimot is ülve kell játszanom, vagy nem tudom .
Az until you fall egyelőre része a meta+-nak, bár még nem aktiváltam a free trialt, majd nemsokára kipróbálom.. mindenesetre ami van meta-n is az jobb standaloneban gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest