Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Raymond #61899 üzenetére
Igen, aktiválva van, bár emlékeim szerint nem nyúltam hozzá. [kép]
"icemad": köszi, ez inkább egy kirohanás volt, természetesen , nem vr módban elindul a játék, és elfogadhatóan is fut. Kábellel is próbáltam, virtual desktop-al is, airlinkel is,
Fogalmam sincs mi okozhatja mint ahogy itt a fórumtársak 99 %-nak sem lesz. Ezért nem fog elterjedni a VR, mert egy PC-s címmel esetleg 2 órát kell szarakodni, hogy elinduljon. Ha elindul, akkor pedig laikusként fogalmad sincs, hogy mitől, vagy hogy, inkább csak örülsz, és próbálod megjegyezni, hogy hogy indult.Na ezzel szemben, amit a szemüvegre veszel, az fut bárhol, bármikor. Legalábbis nálam...
Mindegy, rohadjon meg, uninstalláltam, játszok olyannal, amit el is tudok indítani. Pl Tetris Effect, a fórumtársaknak köszönhetően jóárasított Max Mustard, Tabble Tenis, vagy nézek egy filmet. Szerencsémre jó sok mindenre használható a szemüveg, mégha a balatont nem is fogom tudni körberepülni vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest