- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Raymond #17039 üzenetére
Hajrá és sok kitartást hozzá!
Én picit lesérültem vállban de nem vészes, csak ha mozgatom. Mondjuk lehet így egy kicsit nagyobb terhelés éri, hogy mellette kondizni is járok. Igyekszem mindkettőt okosan csinálni, erre figyeljetek oda ti is!A custom songokról:
Én pár pálya után úgy gondoltam látnom kell azokat a számokat is amiket ismerek és végigkaszabolom mert azokat ismerem. Tévedtem. Nagy hiba volt addig hozzáfogni mielőtt a beépített számokat végig nem vittem. Mondanom sem kell az lett a vége, hogy hanyagoltam azokat amíg experten nem sikerült végigtolni 2-3 alap számot.Szóval mindenképp a beépített számokkal kell kezdeni szerintem. A custom songokban az a gond, hogy ott teljesen az alkotóra van bízva a pálya: ha valaki úgy gondolja készít egy mapot ami kb easy szint de expert+ fokozatnak állítja be... és persze fordítva kicsit eltúlzottan is igaz lehet. Az kellemetlenebb...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest