Hirdetés
-
GAMEPOD
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
mephi666 #1607 üzenetére
ez a sorrend így biztosan nem jó, a kompozitot írtad középre, pedig az garantáltan a legszarabb. én komponens kábelt még nem próbáltam (nem is találkoztam ilyennel), így arról nem tudok nyilatkozni, viszont scart-RGB-t használok, szerintem az teljesen egyenértékű a komponenssel. a kép jobb vele (nem látványosan), de a "lényeg", hogy a konzolt bekapcsolva a TV átvált a megfelelő csatornára, már ezért megérte
-
ldave
félisten
válasz
mephi666 #1607 üzenetére
A gyári kompozit kábelt én lecseréltem komponens kábelre. Nekem is hdtv-re van kötve a gép. Nagy javulásra nem kell számítani, leginkább a szövegeknél, 2d-s képeknél vehető észre javulás, valamivel tisztább lesz, mivel én leginkább rpg-ket tolok így nekem megérte a dolog, könnyebben olvasható a sok dialógus, menürendszer.
Ami még előny, hogy átmegy a 480p jel is rajta, bár ezt nagyon kevés játék támogatja PAL kiadásbanItt egy lista:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_games_with_HD_support
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Miyoo Mini V4
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest