- Assetto Corsa
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EA Sports WRC '23
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sok minden elment nálam drágábban, de ez azért van, mert én sok mindennel kivártam. Már akkor piaci ár alatt vettem. Meg ha csomagban veszel cuccokat, akkor darabonként nagyon jól el lehet adni még olcsóbb cuccokat is.
Pl. Forza részekkel kifejezetten jól lehetett járni, mert sorban kerültek ki a digitális boltból. Vagy PS1/2 csomagokkal nagyon jól ki lehet jönni. Gép + játékok simán +50-100% közötti nyereséggel.
Meg ha te is ráérsz az eladással, akkor nem kell nyomott áron értékesíteni.
Illetve ezért fontos az angol/magyar borító, plusz van még hozzá manual is. Van játék, aminél 3-4x többet ér, ha nem a német, spanyol, vagy egyéb verziót tárolod. Pl. régi Halo részek, amiből nálunk rengeteg német van.
Vagy Japánból rendelt, belpiacos megjelenéssel is jól lehet járni, ha jó áron vásároltad. Ahogy szépen kopnak ki a címek, úgy lehet drágábban eladni. Ráadásul ők általában nagyon vigyáznak a cuccaikra. Nekem szinte az összes onnan rendelt játék olyan, mintha most vettem volna le valamelyik kereskedő polcáról.
Kivéve a karton csomagolások, mert hát azok általában hosszú idő után elszíneződnek és az illesztéseknél, sarkoknál használodnak el némileg.
Egyébként még a kis emulátoros, kézi jószágokkal is meglepően jól lehet járni. Ha annyira nem érsz simán árán el lehet itthon adni. De ha ráérsz, kuponoztál, akcióban vásároltál, akkor darabonként is jól lehet vele járni. Ez amúgy sok mindenre igaz. Pl. okosóra, mini PC.
Az eladás általában nem nagy cucc, ha budapesti az ember, vagy könnyen elérhető valamelyik automatás szolgáltatás.
Szerintem ez az egyik legkirályabb szolgáltatás az utóbbi időben. Én imádok automatázni vásárláskor is. Új terméknél is. Van itt minden a környéken, pár perc sétára és én döntöm el, hogy mikor veszem át.
---
Igen, ezt mondtam én is. Szerintem innen nézve még talán 2 generáció, és annyi a fizikai játékoknak.
A jövőre nézve, ezt a korszakot már elég nehéz lesz retrózni. Max. PC -n marad a warez. Ha kikopik a digitális hozzáférés, nincs BC sem, akkor nagyjából annyi.
Szerencsés esetben a lemezen lesz annyi adat, hogy a játékkal tudd tolni. De már ez is ritka azért, mert a day1 patch sem kerül rá a lemezre. A kritikáknál ezért nincs nagy súlya a bugoknak, játékhibáknak a pontozásnál, mert már megszokott, hogy a játékok nagy része akkor még félkész. Sokszor még megjelenésekor vagy utána is egy darabig...
A másik pedig az, hogy megszokott lett a DLC értékesítés. Így sokszor az alapjáték önmagában nem sokat ér. Vagy azért, mert tényleg nem sokat ér, vagy azért, mert a DLC -k rengeteget adnak hozzá a játékhoz.
Nagyon átalakult a videojáték piac.
Régen is voltak bugok, de akkoriban kiadtál egy játékot, akkor azok többségében játszható minőségben jelentek meg. Mert nem volt online patch, és 100 millió DLC. Voltak persze jobb és rosszabb állapotok, így van olyan játék, aminél van akár 2 féle kiadás is. Egyik egy patchelt verzió. De nem ez volt a jellemző.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- New Super Mario Bros. U eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Xbox Series S Carbon Black 1TB SSD -2025.11.17-ig Microsoft garancia- konzol beszámítás ok! -
- Keresek/vennék Nintendo Switch Oled konzolt,játékokkal,egyéb tartozékokkal.
- Eladó Rog Ally Z1E 512gb Garanciás
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Eladó Xbox One gép (MPL, Foxpost vagy Kecskeméten)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest