Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbx
aktív tag
válasz
TonTomika #5670 üzenetére
nem analog jelet kuldok hanem digitalist.a hangerot a macen nem tudom allitani nem az erositon.az erolkodo be van allitva nem azzal van a gondom.hanem hogy milyen tipusu a jel ez alatt azt ertem hogy hany csatornat kuld ki.7.1?
meg hogy miert nem tudok hangerot szabalyozni a macen digitalis jelnel. -
-
kamilka
csendes tag
válasz
TonTomika #5591 üzenetére
Szia, igen én is úgy tudtam meg próbáltam is régen és ha kinyomtam a findert akkor újraindult a gép. De most magától is kilép a Finder(újraindul) mikor már nagyon felpörög, valamint ki lehet teljesen nyomni és így nincs semmi az asztalon se
Ha újra visszanyomom mert kell valamit keresnem akkor simán megy megint csak felpörög ugyanúgy.
Nem volt time machine mentésem, csak egyszer régen elinditottam majd kinyomtam. Külső hdd általába be van dugva, de ha kihúzom akkor is van ez. Nem telepítettem semmit mostanába, frissítés múlt héten volt asszem. De a hiba a héten lett.
pl:
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1285065
http://www.mackb.com/Uwe/Forum.aspx/mac-apps/17300/Quick-Look-suddenly-stopped-working
De itt azt is írják a hibaüzenethez hogy nem működik a quick look, nekem igen.[ Szerkesztve ]
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Lauka
csendes tag
-
varsam
őstag
válasz
TonTomika #4951 üzenetére
Nos
ntfs3g-t nem lehet csak úgy törölni Preferences-ből, hibát ír és nem csak nálam. Neten olvasgatva találtam ezt a topikot, itt van egy szép hosszú script, ezzel már törli rendesen.Ezután próbáltam a Parangont, de sajnos az semmit nem csinál. Újraindítás után ugyanúgy csak read only az összes ntfs meghajtó, nem tudom mountolni őket. Readme-be azt találtam hogy csak 32bites kernellel megy SL alatt, valószínüleg ez lehet a probléma.
Az innen leszedett NTFS Mounter megy szépen, felismeri az összes meghajtót, tudom őket írni rendesen. Ezzel csak az a baj, hogy újraindítás után read only-ra áll vissza, és újra kell mountolnom a meghajtókat. Kb fél perc az egész, de jó lenne ha menne magától.
Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne hogy minden rendesen menjen, szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TonTomika #4952 üzenetére
Mondjuk Aeróhoz, meg úgy alapból a normális GPU működéshez, videó dekódoláshoz nem árt
... DroneZ^ béta drivert próbáltál már az NVidia oldaláról?
Ja ezesetben bocs, Aero kihúzva. Azért a videódekódolás olyan, ami bárhol bármikor előjöhet - ki akar rebootolni, hogy megnézzen egy videót?
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz
TonTomika #4946 üzenetére
Igen rosszul írtam, írni is akarom, nem csak olvasni. Snow Leo-m van, tehát akkor ehhez nem is kell semmi más, elég a terminal parancs? Le tudnád írni, ha megkérlek, légyszíves.
Jelenleg ntfs3G + macfuse párost használom, de elég lassúnak tartom (max 10MB/s írás - olvasás)
Ha felteszem a paragont, akkor előtte mindenképp dismount-oljam az összes ntfs meghajtóm, ha jól értem, ugye?[ Szerkesztve ]
-
Axel66
csendes tag
válasz
TonTomika #4921 üzenetére
értem.
A memória cserét még lehet tolom. ugye ez nem bővítés, mert a 2X1 GB-ot dobhatom ki, ha 4GB akarok. Vagy eleve 4gyel rendelem... De állítólag kb ugyanannyira jövök ki, csak egyik esetben kezemben marad 2 giga ram, amivel nem sok mindent tudok kezdeni.Ruhát már néztem neki, viszont ezt nem veszem meg anélkül, h ne láttam volna élőben, fogtam volna kézben.
Garról tudtok mondani vmit (húha már látom bloodshot összeráncolt szemöldökét). Szóval konkrétan...vettetek bővítést? Fontos, nem fontos?
[ Szerkesztve ]
-
Axel66
csendes tag
válasz
TonTomika #4918 üzenetére
utánaérdeklődtem, bővítéssel együtt: 260K kontra 340K! az már egy házimozi közte, szal én maradok a fehérnél, majd igyekszem vigyázni rá.
Egyébként az apcomnál azt mondták kb 40 jön most az országba macbookból, tehát várnom kell egy-két hetet mert elég sok az előrendelés. Meg h a fehérben is van üveglap a kijelző előtt, csak amit kiállítva láthattam az valszeg még régi típusú volt.
Ezt meg tudja erősíteni v cáfolni vki?
és még egyszer köszönöm a segítséget! üdv
-
válasz
TonTomika #4904 üzenetére
Megnéztem pár videót, nem tűnik nagyon bonyolultnak, megpróbálom itthon elvégezni a cserét. Egy 320 WD Caviar Blue-t és 2+1Gb RAM-ot fogok beletenni.
A sebességétől, és a GMA 950-es vezérlőtől tartottam(tartok) egy kicsit, a mostani gépemen szinte pöccre megy minden (3GHz, 4Gb RAM, 7200rpm), de ez is vállalhatóAz új vinyóval, 3Gb rammal és SL-al biztos pörgősebb lesz.
A home-shareing csak a zenéimet osztja meg, de én mindent (Appok, zenék, playlistek, videók, csengőhangok, iPhone backup, stb) át szeretnék rakni az Win iTunesból a Minire.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
TonTomika #4893 üzenetére
Sajnos fotózásra édes kevés a mac mini. Ezt az iMac-et is azért cserélem le, mert már lassú, holott 1 éve vettem.
Az új macbook pro-kból van ugyan matt, de nekem nagyon nem jön be a dizájna. Szerintem a régebbiek sokkal szebbek voltak.Apropó: Tudja valaki hogy 15"-ösből melyik volt a legerősebb MacBook Pro ami még nem Unibody-s?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)