Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Már csak a Biostar érdeklődéséről hallani mint potenciális AIB partner. Aki gyűjti a tech ritkaságokat, annak lesz ajánlott vétel az Intel kilépő szériája a VGA piacról. Celestial nem fog már megjelenni, hacsak nem lesz a gyűjtők száma extrém magas.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
jedis
senior tag
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Pikari
addikt
biztosan meggyűlik a bajuk azzal, hogy a dizájnt a low power integrált kategóriából felfele nyújtsák, mert le kell küzdeniük azokat a tényezőket, amik miatt a teljesítmény esetleg nem lineárisan skálázódik. nekem személyesen mondjuk nem volt diszkrét intel gpum, de a benchmarkok alapján ez látszott körvonalazódni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
martonx
veterán
Ez pont ugyanígy van most is :( Papíron minden happy, aztán seperc alatt arcon csap a valóság, hogy pl. Fortnite stabilabban fut az 1070ti-on, mint az RX 6700xt-t.
Ilyen téren kíváncsi lennék az Intel dedikált VGA-ra, mert integrált új GPU-ként meglepően jól muzsikálnak már persze igpu-hoz képest (szintén saját tapasztalat).Én kérek elnézést!
-
Pikari
addikt
Igazat kell adnom neked. Én kénytelen vagyok amd kártyákat használni, mivel linuxos vagyok, és az nvidia nyílt forrású linuxos driverei eléggé rosszak.
Windowsról szólván, inkább régebbi kártyákkal vannak tapasztalataim. Pl 8800GT vs Radeon 4850. Ez utóbbi kb 30%-al gyorsabb benchmarkokban, és gyorsabban abban a kb 30 db AAA játékban, amit rá optimizáltak. A 8800GT meg gyorsabb minden másban, helyből 2x-3x. Ezekszerint a helyzet azóta sem változott.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
martonx
veterán
Papíron. Sajnos a gyakorlatban meg az itthoni rtx 4060 röhögve veri hülyére az itthoni rx 6700xt-t, de még a szintén itthoni gtx 1070 ti is gyakran pariba van vele, Fortnite-ban, Assassin's Creedben meg hülyére is veri.
Jó ideje nem a benchmarkokban hiszek, hanem a saját szememnek.Én kérek elnézést!
-
jedis
senior tag
No azért ezt nem mondanám ! Az RTX4090-esen kívül mindenütt pariba van az AMD az NVidia-val !
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
IBMAN42
csendes tag
Arra lehet még várni, mert a Radeonoknak sem jelent fenyegetést belépőszintnél tovább az ARC.
Asrock Z690 PG Riptide , Intel Core i5-13600KF, ID-Cooling SE-214-XT, Intel Arc B580 LE , G.Skill Ripjaws V 2x16 GB DDR4 3200 , AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB , FSP Hydro GSM Lite PRO 650W
-
martonx
veterán
Őszintén kíváncsi leszek! Mióta az AMD alig konkurencia az Nvidia-nak, jó lenne egy erős új alternatíva.
Én kérek elnézést!
-
Solten
őstag
Kivancsi vagyok mennyit fejlodtek az uj szeriaval, mert az elso probalkozasuk hulladek lett, lassabb es dragabb a konkurencianal, de legalabb 2x tobbet eszik.
Saor Alba
-
GreatL
őstag
Az Intel inkább a beígért javításaival kezdjen a Core Ultra 200 okosságaihoz... megjegyzem nekem semmi bajom a cuccal.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
flashpointer
őstag
Az idegenvezetö meg aliendriver ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest