Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
biztosan meggyűlik a bajuk azzal, hogy a dizájnt a low power integrált kategóriából felfele nyújtsák, mert le kell küzdeniük azokat a tényezőket, amik miatt a teljesítmény esetleg nem lineárisan skálázódik. nekem személyesen mondjuk nem volt diszkrét intel gpum, de a benchmarkok alapján ez látszott körvonalazódni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Igazat kell adnom neked. Én kénytelen vagyok amd kártyákat használni, mivel linuxos vagyok, és az nvidia nyílt forrású linuxos driverei eléggé rosszak.
Windowsról szólván, inkább régebbi kártyákkal vannak tapasztalataim. Pl 8800GT vs Radeon 4850. Ez utóbbi kb 30%-al gyorsabb benchmarkokban, és gyorsabban abban a kb 30 db AAA játékban, amit rá optimizáltak. A 8800GT meg gyorsabb minden másban, helyből 2x-3x. Ezekszerint a helyzet azóta sem változott.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Előrendelői előzetesen a Tempest Rising című RTS (PC)
- Autós topik
- További aktív témák...