Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor #83649 üzenetére
Persze, az alap. Egész jól működik ott a többszintes rendszer. Az itteni két pólusú nyitás-zárás kommunikáció szerintem nem szerencsés. Én rövidebb, hatékonyabb lezárásokat egyértelműbb szabályokkal könnyebben viselnék el, mint a hosszú maszatolást következetlen intézkedésekkel és ebből eredő szituációkkal.
#83654Stanlee
FFP2-t legalább nehezebb rosszul feltenni. Pénteken kénytelen voltam buszozni egyet, szerencsére kevesen voltak és lehetett szellősen helyezkedni. Rajtam FFP2, idős néni felszállt házi maszkban az orra kint volt, egy fickó hátul letolta a sebészmaszkot, mert melege lett. Valószínűleg egyikünk se lett covidos, nem zavartunk bele a grafikonba, azért mégis három különböző helyzet. Boltban is hány olyat látni kint az orra, közel áll... hozzáteszem szerintem nem ezek a helyzetek emelik a mutatókat.
Amúgy a maszk csak egy része a védekezésnek, sok elem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest