Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz Napfénysüti #183967 üzenetére
Nos, az M4Sport szerint Kodro 5 eve nem hibazott buntetot tetmeccsen. Ha ez tenyleg igy van, akkor nehezen tudom elkepzelni, hogy nem szandekosan rugta fole.
https://www.coreinfinity.tech
-
nagyúr
válasz mephi666 #184000 üzenetére
Kevés kapust utálok (szolidáris vagyok ) de ezt a teátrális majmot még én is rühellem.
sh4d0w: hmm az érdekes. Akkor megértem mondjuk miért ő rúgta. Egyébként a legjobbakakkal is előfordult komoly tétmeccsen, lásd Baggio vagy Beckham. De hogy a meccs végén bemenekült az szánalmas...
Láttam a tévében a csapattársam nagy Vidis, ott volt a B középben. Hát írtuk is neki hogy kissé feszültnek tűnt. Ő irányítja a kispályás csapatunkat de nálunk nem lett annyi ősz hajszála mint a Vidi meccseken.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #184002 üzenetére
én alapjáraton kevés játékost rühellek, de ennek a gyökérnek szerintem örökre bérelt helye lesz nálam a top3ban pöcsorrliszon mellett... fellaini volt még a retek, akit mindig is gyűlöltem az aljadék stílusa miatt és mit ad isten, ő is az evertóniak táborát gyarapította egy ideig
ui: nálam amúgy Ramos, Pepe, CR7 és Neymar is szépen ki tudott kerülni ebből a körből, de dickfordnál erre nincs esély... meg az ex-evertóni gordon is szerintem jól bebástyázza magát mellé
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Napfénysüti #184004 üzenetére
...ez, aki már a szarkák táborát gyarapítja azóta... tegnap is akadt "gyönyörű" megmozdulása, pedig nem sok időt kapott
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...jó kis clash ez a Forest-Soton... lépni kell még a rókáknak is előre, hogy a retkek semmire ne menjenek a mai sikerükkel
Gaylord Navas ma azt hiszi bokszmeccsen van Sotonból meg ez a Jankó nagyot megy: lehet fel akarja hívni magára a figyelmet, hátha átveszi más és jövőre is a pl-ben játszhat?
...közben 5-2... vagy les, de 4-2 is szép
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Sampdoria OUT, Genoa IN
A kovetkezo idenyben sem lesz a Serie A-ban genoai varosi derby.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
Szerintem nézzétek meg a City legutóbbi 2 olyan bajnoki meccsének gólszerzőit ahol az ellenfelük betalált. Érik a szőlő?
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
cyberkind
félisten
válasz Soulfly842 #184008 üzenetére
De ami a legjobb, Hazard megnyert minden trófeát a Real-lal, és a szerződése lejárta után, visszaakar vonulni.
-
atee_13
őstag
Messi elmegy koldulni túrbánisztánba?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #184014 üzenetére
De reméli, hogy kap pár percet, hogy a pályán búcsúzhasson. Magára amúgy Arthur 2.0-ként hivatkozik.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #184012 üzenetére
A másik akta jövőre lesz halasztva?
Mondjuk oly mindegy ez pontlevonogatás is, ha az UEFA jelezte hogy az olasz döntéshozóktól függetlenül is vizsgálja és kilátásba helyezte az eltiltást.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #184016 üzenetére
Nem tudom, ahogy olvastam, még azt sem határozták meg, hogy kik az érintett felek, illetve a joghatóság is kérdéses, vagyis hogy melyik bíróság tárgyalja. Szerintem bőven el fog húzódni év végéig, ha nem lesz valamiféle vádalku. De ez a plusvalenzás ügy megnyithatja Pandora szelencéjét, mert sok klub alkalmazta könyvelésében ezeket a fiktív/túlinflált nyereségeket. Meglátjuk. De hogy ennek a sportként értelmezett futballhoz még az allegriballnál is kevesebb köze van, az biztos.
Kiegészítéshez: igen, ha nem tetszik az FIGC döntése, akkor is beleszólhat az UEFA, nem csak ha elhúzódik az ügy. Értelmezhetik az FFP megszegéseként ezt a kihágást. Bármi megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
de várom már az esti meccset
(meg persze a holnapit is) Ti hogy vagytok vele?előrehozott döntő, nem kérdés. igaz, két meccses
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #184019 üzenetére
juve-sevilla?..fix 1-0 tétre helyre befutóra. de, jó lesz az is
de azért ezek még jobbak[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
szotyika77
aktív tag
válasz Soulfly842 #184021 üzenetére
Én meg pont fordítva szeretném!
Picsázza el a sziti a margitot mind a két meccsen, majd a döntőben Pep taktikázza el magát, és nyerjen az egyik milánói csapat! Hol kell aláírni? -
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #184021 üzenetére
A holnapi miatt kevésbé izgulok, behúzza az Inter a két meccs alatt és kész
Szóljon belőled a mindentudó próféta, barátom.
a döntőbe való bejutásért is már egész csinos lóvé jár amúgy, nem?..
-
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #184024 üzenetére
sztem azért ne hagyd ki... jók lesznek azok
jóknak kell lenniük -
sh4d0w
félisten
válasz szotyika77 #184022 üzenetére
Azért erőteljes lenne egy Real-Milan final Ancelottival a spanyol kispadon...
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz szotyika77 #184022 üzenetére
...nekem is ez a szimpatikus forgatókönyv annyival megtoldva, hogy a city rúgja ki magát rendesen a real ellen és dobjon el pár pl-meccset, amit így behúzhat az Arsenal
-
Ringman
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Real Madrid - AC Milan döntő lesz, nem kell izgulni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #184028 üzenetére
real nem barmilyen furcsan hangzik
ez abszolut így van, madrid ellen régebben is, most is 100%reménytelen lennede.. igazából sztem a city is az lenne most. fogjon bármilyen jó napot ki az inter, a city meg kevésbé áhh. olyan védelmük van meg támadószekciójuk.. egy darabig bírnánk a nyomást, de idő kérdése lenne csak, mikor törne meg az inter-fal
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #184031 üzenetére
Ahogy a Brentford megverte a szitit úgy az inter/milánnak is menne, fel kell vállani a “kis csapat” attitűdöt a kulcs játékszituációkra koncentrálva támadásban (kapus felpasszok), és nulla mélységet hagyva hátul illetve nulla területet a vonalak között, nem eldobva a lehetőségét a gólszerzésnek, mégis kockázatot minimalizálva
döntőn a sziti se fog gálázni, be lesznek szarva, madrid ellen bárki esélytelen lenne, még ha sokkal jobb csapat az ellenfél akkor is
vicces kimondani a sziti idén is sokkal jobb csapat mégis verhetőbb, tudnak reagálni mindenre, minden formációban megvannak az erősségeik, minden formációdra prímán reagálnak, de azzal hogy formáció nélkül a kp-n random egyszerre ugyanazon a helyen feltűnik majd modrik, krósz, csú az lehet nem lesz benne a számításban
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #184034 üzenetére
Pár év óta egy percig se kérdés, hogy melyik a legjobb csapat, de ilyen anyagi biztonsággal ez a minimum, az már más kérdés, hogy nem mindig jön nekik össze, ahogy ezt a bajnokságot is már ezer éve bekellett volna húzni.
-
DeathAdder
veterán
válasz cyberkind #184035 üzenetére
lehetne a pizsi is a legjobb azok is nyakló nélkül költenek, de szerencsére nem mindig a legjobb csapat nyer meg mindent
a sziti megítélése most is azon fog múlni hogy megnyerik e a bl-t, miközben május végén még versenyben vannak a tripláért, de elég egy rossz meccs május közepén a szezon végén hogy az az elmúlt 9 hónapjukat megpecsételje
számomra nem kérdés hogy ők a legjobb csapat, de azért essenek ki a csába
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #184037 üzenetére
A PSG nem fog tudni sose Pep kaliberű edzőt igazolni hacsak nem nyúlnak bele nagyon egy fiatal tehetsegbe. Ott már olyan szintű az ego belharc ami a Citynel sosem volt szerintem jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Azért az is vastagon közrejátszik, h ha kb ugyan az lenne a költött pénz és keret feltétele a pizsit a franciáknál senki sem késztetné erőfeszítésre míg a PL azért nem ennyire egyszerű az élet.
Fordítva valószínű ők is elkényelmesednének, ha 1 szezonban gyakorlatilag az első valamire való tétmeccs a BL kiesés első fordulója.
-
cyberkind
félisten
Nem lehetne, és nem is volt, gyakorlatilag a City az angol ligában max a United ellen volt meghatározó tényező, de amúgy alaphangon a szopó oldalról jöttek, ellenben a Psg, akik olykor bajnokságot is nyertek, meg igencsak nagynevű játékosok fordultak meg náluk, vagy adtak el a jövőre nézve, a katari átvtétel óta meg csak botladoznak, mert kurva jó szerződéseket osztanak a semmire, lásd Neymar, nemhiába akar maradni.
De mindenekelőtt, a Psg-nek egy tökös edző kéne, aki szétdurrantja ezt a puncibandát, akik csak lötyizni akarnak, de ilyen edző nem fordult ott még meg, de nem is fog.
forceberg
Csapatfüggő, de pont Angliában van a másik gazdag csapat, akik nagyon jól tolják, ez pedig a Newcastle, a Psg totál más dimenzió.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #184043 üzenetére
ma nem bl lesz, hanem madrid v sziti.
nézek valami jó kis kaját, meg jó sört hozzá
jó lesz. -
DeathAdder
veterán
válasz cyberkind #184042 üzenetére
a jelenlegi állománnyal biztos nem lehetnek, de amit ráköltöttek csak a front3-ra abból már egy komoly csapatot is lehetett volna építeni, mint ahogy a sziti tette, és nem is feltétlen játékosokkal, hanem agytrösztökkel akiket szintén kilóra megvettek
pizsinél pénzügyi fölény van, egyedül abban hasonlítanak hogy mindkettő illegális milliárdos önfinanszírozása, de a szitinél emellé fel van építve a legkomolyabb sportszakma is, és sajnos a NC-nél sem tűnnek butának
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #184047 üzenetére
Számomra a leguncsibb taktika.
-
LendvaiFeri1
addikt
HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
cyberkind
félisten
válasz LendvaiFeri1 #184049 üzenetére
Június 10!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest