Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Értem én, hogy fiatalosításás meg spanyolosítás, de mi folyik a RM -nál?
Már hivatalos, hogy Vinicius JR a Castilla játékosa lesz még a szezonban, nem a felnőtt csapaté.
Elment Theo Hernandez, Kovacic, és Ronaldo is. Érkező: Courtois.Már a tavalyi szezon elején is mondtam, hogy kuka lesz az év, mert nincs minőségi csatárunk, Morata -t senkivel nem pótoltuk. Erre most elmegy egy évi 50-60gólos Ronado, és nincs érkező támadó. Benzema, Borja Mayoral csatárkettős. Gratulálok a vezetőségnek.
Hazard édesapja szerint pedig közel volt az egyezség, de Lopetegui nem tartott igényt Eden -re.
Kovacic -ot sem pótolta senki... Mint ha direkt csinálnák, esküszöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest