Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
ezoro12 #27946 üzenetére
Ez egy régi szabályzás, és offos is. ITT tudsz érdeklődni. Amikor én rendeltem, akkor még így volt. Most már egy ideje nem, én nem tudom, hogy ha BW-től rendelsz, akkor rámegy-e automatikusan az áfa, illetve pontosan milyen rendszer alapján poztás, és emiatt a vámkezelés hogyan alakul. Én egyébként nem dobtam el magam a BW párnától, én Round-ot rendeltem, és bár textil, a hátsó része, ami kapaszkodik a fejes kagylójára, az műbőr. Nos, nem volt az az 1$-os ali párna, amiről olyan gyorsan málott volna le műbőr, mint arról. Azóta tűrhető minőségben használható, de a jótól messze van. Mellette szóljon, hogy igényes csomagolásban küldték.
Aliról én rendeltem már Cloud párnát 3X, abból 2X volt textil párna, de nem Cloudra. Az ÍGY néz ki. Egyszer (azt arra, amire kell) meg az előbb linkelt gyári hatású Alpha párnát, az meg ÍGY. Ezek se szarok. A textil párna kifejezetten jó minőségű, bár Alpha-ra nem raknám, mert nagyon világos lesz a hangja tőle (kevesebb mély, több magas).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Politika
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ford topik
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest